EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Πρώτος στόχος ο Λαπροβίτολα

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ  -  ΡΕΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΡΕΑΛ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει την αναζήτηση για τον βασικό του πόιντ γκαρντ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι έχει ως πρώτο στόχο τον Νίκολας Λαπροβίτολα.

Ο Νίκολς Λαπροβίτολα (30 χρονών, 1.93 μέτρα) είναι αυτή τη στιγμή ο πρώτος στόχος του Παναθηναϊκού για την θέση του πόιντ γκαρντ. Με την υπόθεση του Λορέντζο Μπράουν να φαίνεται να κολλάει, οι "πράσινοι" στράφηκαν σε άλλες λύσεις, με το όνομα του Αργεντινού γκαρντ να έρχεται στο προσκήνιο.

Ο Λαπροβίτολα έχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο με την Ρεάλ, ωστόσο οι Μαδριλένοι δεν σκοπεύουν να τον διατηρήσουν στις τάξεις τους, με τον ίδιο να περιμένει πρόταση από ομάδα της EuroLeague προκειμένου να αποχωρήσει. Κάπου εκεί είναι που προέκυψε και το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, με το "τριφύλλι" να συλλέγει πληροφορίες τις τελευταίες 3-4 ημέρες, χωρίς ωστόσο να είναι η μόνη ομάδα που έχει δείξει ενδιαφέρον.

Την φετινή σεζόν ο Λαπροβίτολα είχε 6.3 πόντους, 2 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ μέσο όρο σε 16 λεπτά συμμετοχής στο ισπανικό πρωτάθλημα και 5 πόντους, 1.4 ριμπάουντ και 3 ασίστ μέσο όρο σε 13 λεπτά συμμετοχής στην EuroLeague.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ