EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Πρώτες επαφές για Μποχωρίδη

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÁÅÊ (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Το όνομα του Λευτέρη Μποχωρίδη θα απασχολήσει για ακόμη ένα καλοκαίρι τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, που θέλει να επαναφέρει τον 26χρονο γκαρντ στο ΟΑΚΑ.

Η EuroLeague δεν έχει ανακοινώσει ακόμη τι μέλλει γενέσθαι με τη φετινή σεζόν (όλοι περιμένουν μέχρι της 24 Μαΐου την απόφαση του Τζόρντι Μπερτομέου), γεγονός που περιπλέκει αρκετά τα δεδομένα αναφορικά με τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν για όλες τις ομάδες -κι αυτό γιατί ενδεχόμενη επανεκκίνηση θα υπάρξει αύξηση των εσόδων.

Στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ παρατηρείται νηνεμία τις τελευταίες εβδομάδες, αν και το θέμα του Νικ Καλάθη παραμένει σε προτεραιότητα, την ίδια ώρα όμως γίνονται οι πρώτες διερευνητικές επαφές για τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Αν και ακόμη δεν έχει κλείσει και τυπικά η υπόθεση του προπονητή (με βάση τα τωρινά δεδομένα, ο Γιώργος Βόβορας θα πάρει το χρίσμα), στο τριφύλλι δείχνουν διάθεση να επαναφέρουν τον 26χρονο γκαρντ στις τάξεις της ομάδας.

Κάτι που επιχείρησαν επίσης στη διάρκεια του περσινού καλοκαιριού, δίχως όμως να βρεθεί η "χρυσή τομή" ανάμεσα σε εκείνον, τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Άρη (με τον οποίο δεσμευόταν μέχρι το 2020). Οι πράσινοι γνωρίζουν καλά άλλωστε ποιος είναι ο Λευτέρης Μποχωρίδης τόσο αγωνιστικά, όσο και σε επίπεδο χαρακτήρα, θέλοντας με την προσθήκη του στο ρόστερ να ενισχύσουν περισσότερο το ελληνικό στοιχείο.

Ο αριστερόχειρας γκαρντ μένει ελεύθερος το φετινό καλοκαίρι, πράγμα που απλουστεύει την κατάσταση για όλους. Τη φετινή σεζόν, με τη φανέλα του Άρη, είχε 14.6 πόντους, 5.1 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ, 3.1 λάθη και 1.1 κλεψίματα κατά μέσο όρο, αποτελώντας τον ηγέτη των κιτρίνων στην ΕΚΟ Basket League.

Για να προχωρήσει επί της ουσίας και να ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη υπόθεση (όπως και όλα τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα), θα πρέπει πρώτα να οριστικοποιηθεί το θέμα του προπονητή, αλλά και το ύψος του προϋπολογισμού των πρασίνων για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ