EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Ούτε με Ρεάλ Μαδρίτης ο Γουάιλι

BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
BASKET LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Χωρίς τον Τζέικομπ Γουάιλι θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στον εκτός έδρας αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης (24/2, 22:00). Προληπτικά εκτός προπόνησης ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ρεάλ Μαδρίτης με το WiZink Center, φέρνει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να ταξιδεύει την Κυριακή (23/2) για την ισπανική πρωτεύουσα προκειμένου να αντιμετωπίσει, μια μέρα αργότερα, τη "Βασίλισσα". Το μικρό χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από την ήττα από την Μπαρτσελόνα έως το συναπάντημα με την ομάδα του Πάμπλο Λάσο δεν αφήνει περιθώρια για πολλές σκέψεις σχετικά με όσα (δεν) έγιναν απέναντι στους μπλαουγκράνα, όπως επίσης αφαιρεί κάθε ελπίδα συμμετοχής του Τζέικομπ Γουάιλι στην αναμέτρηση.

Ο αθλητικός ψηλός του τριφυλλιού έκανε για ακόμη μία μέρα θεραπεία, ως εκ τούτου δεν θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη αποστολή για την Ισπανία. Στόχος πλέον είναι να συνεχίσει το πρόγραμμα αποκατάστασης ώστε να είναι ετοιμοπόλεμος για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε δέκα μέρες.

Από εκεί και πέρα, ο Γιώργος Παπαγιάννης έμεινε προληπτικά εκτός από το προπονητικό πρόγραμμα του Σαββάτου (22/2), λόγω ενοχλήσεων στο πόδι. Δεν είναι όμως κάτι που εμπνέει ανησυχία, με τον 23χρονο σέντερ να υπολογίζεται κανονικά από τον Ρικ Πιτίνο για τη μονομαχία με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ