ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Οπαδοί της ομάδας στο ΟΑΚΑ

ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΤΟ ΟΑΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Δεκάδες οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται το απόγευμα της Πέμπτης (20/12) στο ΟΑΚΑ, μία μέρα μετά τη βαριά ήττα της ομάδας στη Μαδρίτη και μία πριν το πολύ κρίσιμο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο.

Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δεν είναι ευχάριστη, μετά την βαριά ήττα στη Μαδρίτη από την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ρεάλ. Το ρεκόρ (6-7) δεν βγάζει τους πράσινους από τη διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα που οδηγεί στα playoffs της EuroLeague 2018/19 , ωστόσο η άσχημη εικόνα που παρουσιάζει το σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ ενοχλεί και τους διοικούντες, αλλά και τους οπαδούς, αρκετοί από τους οποίους βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ το απόγευμα της Πέμπτης (20/12), μία μέρα πριν το κρίσιμο ματς με την Αρμάνι Μιλάνο για την 14η αγωνιστική, πριν μάλιστα φτάσει σε αυτό η αποστολή που ταξίδεψε από την Ισπανία και πήγε απευθείας για προπόνηση.

Ο κόσμος της ομάδας έχει δείξει τη στήριξή του στη διάρκεια της σεζόν, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι το περασμένο καλοκαίρι "έφυγαν" 10000 εισιτήρια διαρκείας για να γίνει ρεκόρ στην ιστορία του τμήματος. Τώρα, με το ηθικό στο ναδίρ και την αυτοπεποίθηση σε πολύ χαμηλά επίπεδα, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να κάνουν και κάτι παραπάνω. Στο ΟΑΚΑ αναμένεται και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Φωτογραφεία αρχείου: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ