EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Οι λεπτομέρειες για τη Συνέντευξη Τύπου του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΟΥ PAO ALIVE ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ ΤΟΥ PAO ALIVE ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα ανοίξει τα χαρτιά του για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 14:00, με το "τριφύλλι" να κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες για τη Συνέντευξη Τύπου.

Από τα κεντρικά γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ θα μιλήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την Τετάρτη 3 Ιουνίου στις 14:00, όπως έγινε επίσημα γνωστό από το τριφύλλι. Ο "ισχυρός άνδρας" της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και του Ερασιτέχνη θα τοποθετηθεί για πρώτη φορά μετά το φινάλε της φετινής σεζόν για ζητήματα που αφορούν τον σύλλογο, δίχως όμως να έχει διαρρεύσει ακόμη το ακριβές περιεχόμενο όσων θα συζητήσει.

Οι πράσινοι ενημέρωσαν για τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, με τη Συνέντευξη Τύπου να προβάλλεται παράλληλα μέσω Live Stream προκειμένου να μπορούν να την παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι της ομάδας.

Θυμίζουμε πως στη διάρκεια της τηλεδιάσκεψης της EuroLeague, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό του για τα οικονομικά ζητήματα που αφορούν τη διοργάνωση και την έλλειψη ξεκάθαρων απαντήσεων για την επόμενη σεζόν από την πλευρά του Ζόρντι Μπερτομέου, ο οποίος του "απάντησε" λίγες μέρες αργότερα μέσω της "El Pais".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ