EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Οδοστρωτήρας που διέλυσε τα κοντέρ ο Ντίνος Μήτογλου

EUROLEAGUE / ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Εξι ρεκόρ καριέρας έκανε στο Καλίνινγκραντ ο Ντίνος Μήτογλου, που ισοφάρισε ακόμα τρεις ατομικές επιδόσεις στον θρίαμβο του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη 17η αγωνιστική της EuroLeague 2019/20.

Αν υπάρχει ένας παίκτης που ο Ρικ Πιτίνο πραγματικά πιστεύει ότι μπορεί να εξελιχθεί σε αναντικατάστατη μονάδα για τον Παναθηναϊκό, αυτός είναι ο Ντίνος Μήτογλου. Ο Αμερικανός Hall of Famer υποστηρίζει τον 23χρονο ψηλό, μιλά συνεχώς με τα καλύτερα λόγια για εκείνον και το βράδυ της Παρασκευής ο Έλληνας ψηλός τον δικαίωσε διαλύοντας τα κοντέρ στον εκτός έδρας θρίαμβο επί της ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη 17η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2019/20.

Ο απολογισμός του Ντίνου Μήτογλου:

25 πόντοι (ρεκόρ καριέρας)

11 εύστοχα δίποντα (ρεκόρ καριέρας) σε 15 προσπάθειες

3/4 βολές

8 αμυντικά ριμπάουντ (ισοφάριση ρεκόρ καριέρας)

8 επιθετικά ριμπάουντ (ρεκόρ καριέρας)

16 συνολικά ριμπάουντ (ρεκόρ καριέρας)

2 ασίστ (ισοφάριση ρεκόρ καριέρας)

2 κλεψίματα (ισοφάριση ρεκόρ καριέρας)

34 ranking (ρεκόρ καριέρας)

σε 40:35 συμμετοχής (ρεκόρ καριέρας)

Είναι χαρακτηριστικό πως ο Μήτογλου δεν είχε πετύχει φέτος περισσότερους από 11 πόντους σε έναν αγώνα, δεν είχε παίξει περισσότερα από 25 λεπτά, δεν είχε πάρει περισσότερα από επτά δίποντα και γενικώς δεν είχε σημαντικό ρόλο και αρμοδιότητες. Στο Καλίνινγκραντ έκανε εμφάνιση βγαλμένο από video game και δεν θα είναι υπερβολή αν πούμε ότι από τα 41 λεπτά της συμμετοχής του μπορεί να κόψει κάποιος ακόμη και 100 στιγμές στις οποίες πάλεψε, πρωταγωνίστησε, μόχθησε για να οδηγήσει την ομάδα του μαζί με τον Νικ Καλάθη σε μια τεράστια νίκη.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ