EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Ο Παππάς δεν είχε ενημερωθεί ότι δεν υπολογίζεται

EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΖΕΝΙΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΟ - ΖΕΝΙΤ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Γιώργος Βόβορας ενημέρωσε ότι ο Νίκος Παππάς δεν υπολογίζεται για την επόμενη σεζόν, παρά το γεγονός πως τις τελευταίες ημέρες ο 30χρονος γκαρντ κι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είχαν προχωρήσει τις επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Μετά από επτά χρόνια, ο Νίκος Παππάς αποχωρεί από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, όπως ενημέρωσε ο Γιώργος Βόβορας στη διάρκεια της παρουσίασης του πλάνου των πρασίνων για την επόμενη αγωνιστική περίοδο στο ΟΑΚΑ. Ο 43χρονος τεχνικός έκανε για πρώτη φορά νύξη στο συγκεκριμένο θέμα κατόπιν ερώτησης που του έγινε για τους παίκτες από το περσινό ρόστερ που υπολογίζονται για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, σε ένα διάστημα που παρέμενε θολό το τοπίο για αρκετούς εξ αυτών.

Σε ό,τι αφορά στις ανανεώσεις συμβολαίων, ήταν σαφές πως ο Νίκος Παππάς και ο Ίαν Βουγιούκας αποτελούσαν προτεραιότητα στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων. Κι αν για τον δεύτερο όλα παραμένουν ρευστά, για τον πρώτο η δήλωση του Γιώργου Βόβορα (που συνοδεύτηκε λίγη ώρα αργότερα από το "αντίο" μέσω των social media της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ) ήρθε σε αντίθεση όσων είχαν συμβεί τις τελευταίες ημέρες.

Οι δύο πλευρές είχαν προχωρήσει τις προηγούμενες ημέρες στο κομμάτι των διαπραγματεύσεων για την παραμονή του 30χρονου γκαρντ στην ομάδα, πλην όμως προέκυψε πλήρης ανατροπή σκηνικού που έφερε το φινάλε στην... κοινή τους πορεία.

Είναι χαρακτηριστικό πως όλο αυτό το διάστημα, ο παίκτης συμμετείχε στις προπονήσεις της μεταβατικής περιόδου με τους υπόλοιπους πράσινους (υπό τον Γιώργο Βόβορα) και εν γένει υπήρχε η αίσθηση ότι το θετικό κλίμα θα μετατρεπόταν σε υπογραφές. Στην πράξη όμως αυτό δεν συνέβη, με τον παίκτη να μην γνωρίζει εκ προοιμίου (πριν από την έναρξη της Συνέντευξης Τύπου) για την αποχώρησή του από το τριφύλλι.

VOLLEY LEAGUE / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
VOLLEY LEAGUE / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ