EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Ο Μάνος Παπαδόπουλος προ των πυλών της Ζενίτ

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ  / EUROKINISSI)
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά από τριάντα χρόνια στις τάξεις του Παναθηναϊκού, ο Μάνος Παπαδόπουλος είναι πλέον πιο πιθανό από ποτέ να αποχωρήσει από το τριφύλλι. Κοντά σε συμφωνία με τη Ζενίτ για διετή συνεργασία.

Η αποχώρηση του Φραγκίσκου Αλβέρτη από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Προς αυτή την κατεύθυνση οδεύει κι η σχέση των πρασίνων με τον Μάνο Παπαδόπουλο, ο οποίος βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Ζενίτ. Ο ρωσικός σύλλογος έχει ενημερώσει με κάθε επισημότητα τον πολύπειρο παράγοντα για όλες τις παραμέτρους, με τις δύο πλευρές να είναι προ των πυλών της συμφωνίας για διετή συνεργασία, που θα φέρει τον Μάνο Παπαδόπουλο σε επιτελικό ρόλο στη Ζενίτ του Τσάβι Πασκουάλ.

Μετά από τριάντα (και πλέον) χρόνια παρουσίας στο τριφύλλι, ο πολύπειρος παράγοντας βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ στην έξοδο από τους πράσινους με προορισμό την Αγία Πετρούπολη, μέχρι το καλοκαίρι του 2022. Αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής, τότε ο 57χρονος παράγοντας θα συμπράξει με τον Τσάβι Πασκουάλ στη ρωσική ομάδα (το δικό του συμβόλαιο ολοκληρώνεται το 2021).

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Ο Μάνος Παπαδόπουλος (57 ετών) ασχολήθηκε με τα κοινά του "τριφυλιού" από το τέλος της δεκαετίας του 1980, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι του μπασκετικού τμήματος του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια. Γρήγορα ανελίχθηκε σε άνθρωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης τόσο του Παύλου όσο και του Θανάση Γιαννακόπουλου, ανεβαίνοντας σταδιακά στη διοικητική σκάλα του τριφυλλιού.

Από το 2014 μέχρι σήμερα ήταν πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Πέραν αυτών, ήταν ο άνθρωπος που εκπροσωπούσε -ως επί το πλείστον- το τριφύλλι στα θεσμικά όργανα, όντας -μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο- αυτός που παρευρισκόταν επίσης σε όλα τα διοικητικά συμβούλια της EuroLeague από την στιγμή που η διοργάνωση προχώρησε στην υπογραφή εγγυημένων συμβολαίων με έντεκα ομάδες (μεταξύ των οποίων κι ο Παναθηναϊκός), οι οποίες αποτελούν πλέον τους μετόχους της. Πλέον αποχαιρετά τη μεγάλη του αγάπη και μετακομίζει στην Αγία Πετρούπολη όπου θα αναλάβει τον ρόλο του GM στη Ζενίτ η οποία θα έχει υψηλούς στόχους την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο στη EuroLeague.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το σκληρό τέλος μιας καταπράσινης σχέσης
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ