EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Κοντά σε συμφωνία με τον Νέμανια Νέντοβιτς

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τον Νέμανια Νέντοβιτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής του Νέμανια Νέντοβιτς (29, 1μ91). Οι πράσινοι έχουν προχωρήσει πολύ τις διαπραγματεύσεις για την υπογραφή συμβολαίου, με τον 29χρονο γκαρντ να ετοιμάζει... βαλίτσες για την Αθήνα.

Μετά από μία διετία στην Αρμάνι Μιλάνο, η οποία βέβαια δεν κύλησε όπως θα ήθελε, ο Νέμανια Νέντοβιτς έμεινε ελεύθερος και προτάθηκε στο τριφύλλι λίγες ημέρες μετά την... είσοδό του στη free agency. Οι πράσινοι γρήγορα τον ξεχώρισαν και προχώρησαν τις συζητήσεις με τον εκπρόσωπό του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, σε τέτοιο βαθμό που η συμφωνία είναι προ των πυλών. Όπως επιβεβαιώνουν μάλιστα πηγές από το Βελιγράδι, το τριφύλλι κι ο παίκτης αναμένεται να δώσουν σύντομα τα χέρια, αφού απομένουν κάποιες λεπτομέρειες για την υπογραφή των συμβολαίων.

Η επικείμενη απόκτηση του έμπειρου κόμπο γκαρντ (εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο της τελευταίας στιγμής) είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με το θέμα του πόιντ γκαρντ που κυνηγάει το τριφύλλι. Ο Λορέντζο Μπράουν είναι η απόλυτη προτεραιότητα του Γιώργου Βόβορα για το "1" και το γεγονός πως οι δυο τους μπορούν να παίξουν μαζί στην πεντάδα (τα χαρακτηριστικά τους αλληλοσυμπληρώνονται) δεν αποκλείεται να σημαίνει πως κι η περίπτωση του πρώην παίκτη του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ο 43χρονος τεχνικός προανήγγειλε άλλωστε την Παρασκευή 3 Ιουλίου, κατά την παρουσίαση της επόμενης μέρας του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, πως ο σύλλογος έχει προχωρήσει κάποιες περιπτώσεις και περιμένει... ευχάριστα νέα σύντομα.

Ο Νέμανια Νέντοβιτς έχει αγωνιστεί σε Ερυθρό Αστέρα, Λιέτουβος Ρίτας, Βαλένθια, Ουνικάχα Μάλαγα και Αρμάνι Μιλάνο στην Ευρώπη, με ένα μικρό πέρασμα από το ΝΒΑ για λογαριασμό των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς. Στη διάρκεια της καριέρας του, έχει αγωνιστεί έξι σεζόν στην EuroLeague, έχοντας 10.8 πόντους (με 34.9% στα τρίποντα), 2.8 ασίστ και 1.6 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Η φετινή σεζόν δεν ήταν πάντως καλή για εκείνον αφού οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να έχει μεγάλο χρόνο συμμετοχής, με αποτέλεσμα να πέσουν οι μέσοι όροι του (7.9 πόντου και 1.7 ασίστ ανά 16'31'').

Την είδηση για την επικείμενη συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και τον Νέμανια Νέντοβιτς έφερε πρώτος στο προσκήνιο ο Τζόρτζε Μάτιτς του NOVA.

Photo Credits: Eurokinissi



TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ