EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Νίκησε τον Ηρακλή, αγωνία για Σαντ-Ρος

Παναθηναϊκός: Νίκησε τον Ηρακλή, αγωνία για Σαντ-Ρος

Με νίκη τις ξεκίνησε τις επίσημες φιλικές του αναμετρήσεις ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικρατώντας με 81-69 του Ηρακλή στα Γιάννενα.

Πύρρειος αποδείχθηκε η φιλική νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επί του Ηρακλή, σε παιχνίδι που διεξήχθη στα Ιωάννινα. Ο Γιώργος Βόβορας είδε μεν τους παίκτες του να επικρατούν με 81-69 επί του Γηραιού, ωστόσο κύρια ανησυχία του θα είναι η κατάσταση του Χάουαρντ Σαντ-Ρος που αποχώρησε με διάστρεμμα στον αστράγαλο στο δεύτερο δεκάλεπτο.

Αυτό ήταν το πρώτο από τα δύο φιλικά παιχνίδια που θα δώσουν οι πράσινοι στα Ιωάννινα, καθώς ακολουθεί το Σάββατο (5/9) το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Οι παίκτες του Γιώργου Βόβορα είχαν την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν ύστερα από το φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με την ΑΕΚ στις 29 Αυγούστου.

Μετά το πέρας της αναμέτρησης ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Βόβορα, Κώστας Χαραλαμπίδης, δήλωσε στην ιστοσελίδα του τριφυλλιού: "Έχουμε πει αρκετές φορές πως αυτά τα φιλικά είναι περισσότερο για να μπορέσουμε να βρούμε το ρυθμό μας. Προσπαθούμε να αποφύγουμε τους τραυματισμούς. Το γεγονός πως χτύπησε ο Χάουαρντ (Σαντ Ρος) είναι λίγο δύσκολο για μας. Πέρα απ' αυτό είμαστε μια ομάδα που θεωρώ πως πρέπει να παίζουμε επιθετικά και στο ένα κομμάτι του γηπέδου και στο άλλο. Όλη αυτή τη φρεσκάδα και τη νεανικότητα που έχουμε, πρέπει να τη βγάζουμε και στις δύο πλευρές".

Σχετικά με το αυριανό φιλικό απέναντι στον ΠΑΟΚ τόνισε πως "στόχος είναι η βελτίωση σε κάθε φιλικό. Δοκιμάζουμε πράγματα, δοκιμάζουμε παιχνίδια, σχήματα. Θεωρώ ότι όσο περνάει ο καιρός είναι προς όφελός μας".

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-12, 36-31, 57-58, 81-69

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ