EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Ισραηλινά σενάρια για Όντεντ Κάτας

AEK - HAPOEL JERUSALEM / BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
AEK - HAPOEL JERUSALEM / BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Στο Ισραήλ γράφουν ότι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εξετάζει την περίπτωση του Όντεντ Κάτας για τον πάγκο. Η προτεραιότητα με τον Γιώργο Βόβορα και το "παιχνίδι" με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Από την στιγμή που ο Ρικ Πιτίνο αποχώρησε από τον πάγκο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Αϊόνα, κατέστη σαφές πως όλα θα ξεκινήσουν εκ νέου από μηδενική βάση -σε ό,τι αφορά στην τεχνική ηγεσία. Ο Γιώργος Βόβορας θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει το τριφύλλι στο υπόλοιπο της φετινής σεζόν (αν υπάρξει ξανά δράση), αλλά κι ο επικρατέστερος για να "χτίσει" την ομάδα της ερχόμενης περιόδου.

Αυτή η σκέψη είχε καταγραφεί μερικές μόλις ημέρες μετά την αποχώρηση του Ρικ Πιτίνο και μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να έχει αλλάξει.

Στο Ισραήλ πάντως, αναφέρουν πως οι πράσινοι εξετάζουν την περίπτωση του Όντεντ Κάτας. Ο 45χρονος τεχνικός καταγράφεται στο δημοσίευμα του Sport5 ως υποψήφιος για τον πάγκο του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, με την υποσημείωση πως "είναι ψηλά τη λίστα των πρασίνων, οι οποίοι μπορεί να τον προσεγγίσουν σύντομα". Τονίζεται μάλιστα πως αυτό το ενδεχόμενο θα προκύψει πολύ πιο έντονα σε περίπτωση που ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αποφασίσει να μην πορευτεί με τον Γιώργο Βόβορα για την τεχνική ηγεσία.

Παρεμπιπτόντως, ο Όντεντ Κάτας βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ για επέκταση της συνεργασίας τους.

Όπως και να έχει, στο τριφύλλι περιμένουν να δουν τι θα συμβεί με τη φετινή σεζόν κι εν συνεχεία να καθίσουν στο τραπέζι για να σχεδιάσουν την επόμενη μέρα.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ