EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Φουλ επίθεση και νίκη επί του ΠΑΟΚ με +34

Παναθηναϊκός: Φουλ επίθεση και νίκη επί του ΠΑΟΚ με +34

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στηρίχθηκε στο επιθετικό ταλέντο των παικτών του και πήρε άνετη φιλική νίκη επί του ΠΑΟΚ (114-80) στο τελευταίο του παιχνίδι στα Ιωάννινα.

Μία μέρα μετά το παιχνίδι με τον Ηρακλή ( νίκη με 81-69), ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ στα Ιωάννινα. Οι πράσινοι επέβαλαν από νωρίς τον ρυθμό τους, στηρίχθηκαν στο επιθετικό ταλέντο των παικτών τους (και δη των περιφερειακών) και πήραν με άνεση τη νίκη (114-80), για να κλείσουν με αυτόν τον τρόπο την παρουσία τους στην πόλη.

Ο Γιώργος Βόβορας δεν χρησιμοποίησε τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος ( αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αστράγαλο), ο οποίος λαβώθηκε στη φιλική νίκη επί του Ηρακλή και προφυλάχθηκε εν όψει της συνέχειας της προετοιμασίας. Έτσι, προτίμησε μία διαφορετικού είδους αρχική πεντάδα στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ, ξεκινώντας την αναμέτρηση με τους Πιέρ Τζάκσον, Μάρκους Φόστερ, Ιωάννη Παπαπέτρου, Ντίνο Μήτογλου και Γιώργο Παπαγιάννη.

Το τριφύλλι πήρε από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο διψήφιο προβάδισμα, το οποίο διεύρυνε όσο περνούσε η ώρα, για να φτάσει στο τελικό +34 (114-80).

Η αποστολή του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ θα επιστρέψει πλέον στην Αθήνα, όπου θα προπονηθεί για τις επόμενες ημέρες, πριν αναχωρήσει για τη Λιθουανία για το φιλικό τουρνουά που διοργανώνει η EuroLeague, με την παρουσία της Ζάλγκιρις, της Αρμάνι Μιλάνο και της Άλμπα Βερολίνου.

Τα δεκάλεπτα: 31-19, 59-38, 81-60, 114-80.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ (Βόβορας): Παπαγιάννης 9, Μποχωρίδης 4 (1), Όγκαστ 4, Παπαπέτρου 13 (1), Δίπλαρος 6 (1), Καλαϊτζάκης 6 (1), Φόστερ 19 (1), Νέντοβιτς 16 (3), Γουάιτ 2, Μήτογλου 19 (3), Τζάκσον 9 (1), Περσίδης 3 (1), Μπεντίλ 4.

ΠΑΟΚ (Μέξας): Μπιτς14 (4), Λαβ 17 (4), Γκρίφιν 4, Κακλαμανάκης 4, Καραγιαννίδης 8, Ιατρίδης, Καμπερίδης 6 (2), Παπαντωνίου 13 (2), Τέρνερ 14 (2), Κωνσταντινίδης.

ΓΙΑΠΛΕΣ: "ΧΘΕΣ ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ"

Μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο -ασίσταντ κόουτς του τριφυλλιού- Θανάσης Γιαπλές δήλωσε πως "μετά το χθεσινό φιλικό, στο οποίο δεν ήμασταν ευχαριστημένοι στο κομμάτι της ενέργειας, τα παιδιά κατάλαβαν σήμερα το τι πήγε λάθος και το διορθώσαμε. Πλέον δεν έχουμε κανένα παράπονο από το θέμα ενέργειας και της διάθεσης, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Μας αρέσει ο τρόπος που δουλεύουν τα παιδιά. Δεν έχουμε μείνει δυσαρεστημένοι από κάτι. Έχουμε κάποια θέματα, τα οποία όμως αν δεν τα είχαμε τόσο νωρίς στην τρίτη μόλις βδομάδα προετοιμασίας τότε θα ανησυχούσαμε. Είναι πολλά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε αλλά γι’ αυτό κάνουμε προετοιμασία και δίνουμε και φιλικά ματς".

Κλείνοντας δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πανέμορφη και φιλόξενη πόλη των Ιωαννίνων: "Είναι μια πανέμορφη πόλη τα Ιωάννινα και μείναμε πολύ ευχαριστημένοι από τις εγκαταστάσεις και τη φιλοξενία που τύχαμε όλες αυτές τις ημέρες".



TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ