EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Έσπασε τα κοντέρ και αποθεώθηκε ο Παπαγιάννης

EUROLEAGUE / ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Παπαγιάννης πραγματοποίησε την καλύτερη εμφάνιση της καριέρας του στην EuroLeague κι έκανε αρκετά ρεκόρ, στη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Νταρουσάφακα με 91-67, με τους συμπαίκτες του να τον αποθεώνουν μετά το τέλος του αγώνα.

Εντυπωσιακός ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης στην άνετη εκτός έδρας επικράτηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Νταρουσάφακα ( 91-67), στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της EuroLeague. Παράλληλα έκανε το πρώτο double double της καριέρας του στη διοργάνωση, ενώ στα αποδυτήρια γνώρισε την αποθέωση από τους συμπαίκτες του.

Κυρίαρχος κάτω από τα δύο καλάθια ήταν ο Γιώργος Παπαγιάννης στον αγώνα των πράσινων με τους Τούρκους. Είναι χαρακτηριστικό ότι έπαιξε 22 λεπτά και σε αυτό το χρονικό διάστημα πέτυχε ρεκόρ στην ατομική αξιολόγηση με 26 βαθμούς, ενώ ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων πετυχαίνοντας ξανά 14, όπως και πριν μία εβδομάδα στην έδρα της Γκραν Κανάρια.

Ο Παπαγιάννης δεν σταμάτησε εκεί κι έκανε ρεκόρ στα ριμπάουντ μαζεύοντας 12, με αποτέλεσμα να πετύχει το πρώτο double double της καριέρας του στην EuroLeague. Ρεκόρ έκανε επίσης στα αμυντικά ριμπάουντ με 8, αλλά και στα επιθετικά με 4.

Τέλος, ο Παπαγιάννης έκανε τρία κοψίματα, ισοφαρίζοντας την επίδοση που είχε στον εκτός έδρας αγώνα με την Μπουντούτσνοστ τον περασμένο Νοέμβριο.

Μετά το τέλος του αγώνα, οι συμπαίκτες του στα αποδυτήρια φρόντισαν να τον αποθεώσουν για τη μεγάλη εμφάνιση που πραγματοποίησε.

Δείτε το video με τις καλύτερες στιγμές του Έλληνα σέντερ:

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ