EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Επτά εκτός έδρας ματς στις επόμενες εννέα αγωνιστικές

Παναθηναϊκός: Επτά εκτός έδρας ματς στις επόμενες εννέα αγωνιστικές
EUROKINISSI

Πραγματικά σκληρό το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στις επόμενες εννέα αγωνιστικές της EuroLeague 2018/19. Επτά εκτός έδρας ματς θα δώσουν οι πράσινοι του Ρικ Πιτίνο.

Εφιαλτικό μπορεί να χαρακτηρίσει κανείς το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού στις επόμενες εννέα αγωνιστικές της EuroLeague 2018/19 . Από τις 11 Ιανουαρίου έως τις 15 Μαρτίου οι πράσινοι θα δώσουν επτά εκτός έδρας αγώνες, με αποτέλεσμα η νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου το βράδυ της Τετάρτης (9/1) να μοιάζει για εκείνους με φιλί ζωής.

Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο έχει μπροστά της τρία εκτός έδρας ματς, με τη Μπαρτσελόνα του Σβέτισλαβ Πέσιτς στις 11 Ιανουαρίου, με τη Ζάλγκιρις Κάουνας του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στις 18 Ιανουαρίου και με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ του Γιάννη Σφαιρόπουλου στις 24 Ιανουαρίου.

Την 1η Φεβρουαρίου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί στο ΟΑΚΑ την Αναντολού Εφές, πριν δώσει ακόμη τέσσερις εκτός έδρας παιχνίδια σε πέντε αγωνιστικές! Συγκεκριμένα, οι Πρωταθλητές Ελλάδας θα ταξιδέψουν στις 8 Φεβρουαρίου στην Κωνσταντινούπολη για το ματς με τη Φενέρμπαχτσε του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, θα γυρίσουν στο ΟΑΚΑ για να αντιμετωπίσουν τη Χίμκι του Γιώργου Μπαρτζώκα στις 22 Φεβρουαρίου και θα παίξουν στην έδρα της Γκραν Κανάρια στις 28 Φεβρουαρίου, στην έδρα της Νταρουσάφακα στις 7 Μαρτίου και σε εκείνη της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στις 15 Μαρτίου.

Δείτε τον πίνακα με τα επόμενα εννέα ματς του Παναθηναϊκού:

Παναθηναϊκός: Επτά εκτός έδρας ματς στις επόμενες εννέα αγωνιστικές
TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ