EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Επιστρέφει ο Μποχωρίδης

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι τελευταίες λεπτομέρειες απομένουν προκειμένου ο Λευτέρης Μποχωρίδης (26χρ., υψ. 1.96) να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ εκεί όπου αγωνίστηκε την τριετία 2014-'17.

Η προσπάθεια των πράσινων να κλείσουν τα ανοικτά μέτωπα στο ρόστερ τους για την ερχόμενη σεζόν, συνεχίζεται. Στο θέμα του Λορέντζο Μπράουν μπορεί να μην υπάρχει εξέλιξη για την ώρα, αλλά οι συζητήσεις με τον Νέμανια Νέντοβιτς είναι στο τελικό στάδιο. Την ίδια ώρα, στον δρόμο της επιστροφής στο ΟΑΚΑ βρίσκεται ο Λευτέρης Μποχωρίδης (26, 1μ96).

Οι επαφές με τον διεθνή γκαρντ είχαν ξεκινήσει από τον Μάιο και μπορεί να πάγωσαν λόγω των διοικητικών εξελίξεων, αλλά ποτέ δεν αποσύρθηκε το ενδιαφέρον για εκείνον. Έτσι, μπορεί να μην επέστρεψε πέρσι, τότε που είχε φτάσει μία ανάσα από το τριφύλλι, ωστόσο κάτι τέτοιο θα γίνει τώρα αφού οι διαπραγματεύσεις έχουν μπει στην τελική ευθεία. Ο 26χρονος γκαρντ έχει ενημερωθεί για τον ρόλο του από τον Γιώργο Βόβορα και μόλις τακτοποιηθούν οι λεπτομέρειες θα ανακοινωθεί από τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Την περασμένη σεζόν, με τη φανέλα του Άρη, είχε 14.6 πόντους, 5.1 ριμπάουντ, 4.6 ασίστ, 3.1 λάθη και 1.1 κλεψίματα κατά μέσο όρο, αποτελώντας τον ηγέτη των κιτρίνων στην Basket League.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ