EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Επανέρχεται για τον Γκρεγκ Γουίτινγκτον

Παναθηναϊκός: Επανέρχεται για τον Γκρεγκ Γουίτινγκτον

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επιστρέφει... δριμύτερος για την απόκτηση του Γκρεγκ Γουίτινγκτον, έχοντας ξαναρίξει γέφυρες επικοινωνίας με τον 27χρονο φόργουορντ που "έλαμψε" -μαζί με τον Ζακ Όγκαστ- στη Γαλατάσαραϊ.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει ως προτεραιότητα τη δεδομένη χρονική στιγμή δύο υποθέσεις: αυτή του βασικού πόιντ γκαρντ (περιμένει να λυθεί το συμβόλαιο του Νικολάς Λαπροβίτολα με τη Ρεάλ Μαδρίτης) και του σέντερ, που θα μοιραστεί τον χρόνο συμμετοχής και τις... ευθύνες με τον Γιώργο Παπαγιάννη (η συμφωνία με τον Ζακ Όγκαστ είναι προ των πυλών).

Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ταυτόχρονα δεν δουλεύει άλλες περιπτώσεις. Εν προκειμένω, αυτή του Γκρεγκ Γούιτινγκτον, που είχε μπει... στο συρτάρι για αρκετές ημέρες.

Η επικείμενη απόκτηση του Ζακ Όγκαστ συνεπάγεται τη δυνατότητα να ελευθερωθεί μια θέση ξένου και να διαφοροποιήσει ως ένα βαθμό τον σχεδιασμό του Γιώργου Βόβορα. Κάπως έτσι, η περίπτωση του Γκρεγκ Γουίτινγκτον (27, 2μ06) είναι πάλι στο προσκήνιο για το τριφύλλι, ως μία εξαιρετική περίπτωση για να "κλείσει" η front line της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Μετά το "πάγωμα" της υπόθεσης πριν από δύο εβδομάδες, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr τις τελευταίες ημέρες υπάρχει αναθέρμανση του ενδιαφέροντος, το οποίο δεν μένει φυσικά σε... φιλολογικό επίπεδο (ο παίκτης άλλωστε ουδέποτε έπαψε να βρίσκεται στη λίστα του Γιώργου Βόβορα). Οι πράσινοι έχουν ξαναρίξει γέφυρες επικοινωνίας, προσπαθώντας να βρουν σημείο (οικονομικής) επαφής με τον 27χρονο φόργουορντ για να κάνουν δικό τους, γνωρίζοντας βέβαια πως αφενός δεν "παίζουν" μόνοι τους, αφετέρου πως το ΝΒΑ αποτελεί την προτεραιότητα του πρώην ψηλού της Γαλατάσαραϊ τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Το έδαφος είναι κάτι παραπάνω από πρόσφορο πάντως, με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να έχει αρκετές πιθανότητες για να τον κάνει δικό του.

Η υπόθεση του Γκρεγκ Γουίτινγκτον μπορεί να καθυστερήσει εν συγκρίσει με τις άλλες (αυτές που βρίσκονται πιο μπροστά στο οργανόγραμμα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ), αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι πράσινοι δεν τη δουλεύουν. Με στόχο να φέρουν τον παίκτη στην Αθήνα.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ