Παναθηναϊκός: Ενημέρωση για τα διαρκείας

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε, μέσω Twitter, ότι οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας που θα προχωρήσουν στην ανανέωση των καρτών τους μέχρι τις 3/8, θα έχουν προτεραιότητα στο check-in, αν τα παιχνίδια της ερχόμενης σεζόν διεξαχθούν με περιορισμένη παρουσία θεατών

Οι οικονομικές επιπτώσεις που έχουν υποστεί οι ομάδες λόγω του κορονοϊού είναι τεράστιες. Ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν και σε τι ποσοστό θα επιτραπεί η παρουσία φιλάθλων στα γήπεδα.

Γι΄αυτό τον λόγο η ΚΑΕ Παναθηναϊκός μέσω του λογαριασμού της στο Twitter προχώρησε σε ορισμένες διευκρινήσεις υπογραμμίζοντας πως οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας που θα προχωρήσουν στην ανανέωση των καρτων τους μέχρι τις 3 Αυγούστου θα έχουν προτεραιότητα στο check-in, αν τα παιχνίδια της ερχόμενης σεζόν διεξαχθούν με περιορισμένη παρουσία θεατών.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: "Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας οι οποίοι θα ανανεώσουν το εισιτήριό τους έως τις 03/08, θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στη διαδικασία του check-in σε περίπτωση που οι αγώνες διεξαχθούν με περιορισμένη παρουσία θεατών".

 
SHARE

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK

 

HIGHLIGHTS

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.

21+ Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας.

ΚΕΘΕΑ 2109237777.