EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Εκμεταλλεύεται την... ευκαιρία με τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΤΣΣΚΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος έμεινε ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κι ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει να εκμεταλλευτεί τη συγκυρία για να τον επαναφέρει στην Ελλάδα.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αποφάσισε να "βγει" από τη συμφωνία που υπέγραψε τον χειμώνα με τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος (29, 2μ01), με τον 29χρονο γκαρντ/φόργουορντ να κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά. Ενδεχομένως πάντως να μην παραμείνει για πολύ ως free agent, αφού από την πρώτη στιγμή που ο επρόσωπός του ενημερώθηκε πως λύνεται η συνεργασία με τον ρωσικό σύλλογο, τον πρότεινε στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Κι από εκεί που... δεν το περίμενε, το τριφύλλι έχει την ευκαιρία να εντάξει στο δυναμικό του έναν εξαιρετικό αμυντικό, που έδωσε τα διαπιστευτήριά του για ενάμιση χρόνο με τη φανέλα της ΑΕΚ.

Η αλήθεια είναι πως μέχρι πριν από μερικές ημέρες, οι πράσινοι δεν "καίγονταν" για να αποκτήσουν έναν παίκτη στο 2/3 για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, έχοντας επικεντρωθεί αφενός στο θέμα του βασικού πόιντ γκαρντ της ομάδας αφετέρου αναζητούσαν έναν φόργουορντ, που να μπορεί να αγωνιστεί τόσο στο "4" όσο και στο "3" (βλ. Γκρεγκ Γουίτινγκτον).

Η κατάσταση που διαμορφώθηκε εσχάτως όμως, φέρνει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ σε σημείο να βρίσκεται σε θέση να εκμεταλλευτεί τις περιστάσεις και να προσεγγίζει τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος για να τον εντάξει στην πράσινη περιφέρεια. Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ βρήκε μια "χρυσή ευκαιρία" μετά την απόφαση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, κι είναι έτοιμος να την εκμεταλλευτεί.

Η εξαιρετική αμυντική του παρουσία, η ικανότητα να παίξει με την μπάλα στα χέρια, αλλά και το ήρεμο του χαρακτήρα του είναι στοιχεία που προσμετρώνται θετικά για εκείνον, ειδικά σε μια ομάδα την οποία ο Γιώργος Βόβορας δημιουργεί με βασικό γνώμονα την σκληράδα και τη μαχητικότητα.

Παρεμπιπτόντως, ο Χάουαρντ Σαντ Ρος πρόλαβε να φορέσει δέκα (10) φορές τη φανέλα της "ομάδας του στρατού" στην EuroLeague, έχοντας 5.5 πόντους (με 4/23 τρίποντα), 2.5 ριμπάουντ, 1.7 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά 18'56'' συμμετοχής.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ