ΜΠΑΣΚΕΤ

Παναθηναϊκός: Διαβολοβδομάδα, μέρος δεύτερο κόντρα στην Γκραν Κανάρια

EUROLEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Γκραν Κανάρια για την 3η αγωνιστική της EuroLeague (21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) θέλοντας να επιστρέψει στις νίκες έπειτα από την ήττα από τη Μπάγερν.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θέλει στηριζόμενος στην δύναμη της έδρας του να επιστρέψει στις νίκες στην EuroLeague . Έχοντας γνωρίσει την ήττα από τη Μπάγερν στο Μόναχο πριν δύο μέρες , οι "πράσινοι" θέλουν να κλείσουν την πρώτη "διαβολοβδομάδα" της σεζόν με ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην Γκραν Κανάρια (21:00, Novasports 2HD, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της EuroLeague.

Σε περίπτωση που δεν αλλάξει κάτι δραματικά, ο Παναθηναϊκός δεν θα έχει σε αυτή του την προσπάθεια τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος υπέστη θλάση αριστερής γαστροκνημίας , με την κατάστασή του να επανεκτιμάται καθημερινά. Την θέση του στην 12αδα σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι θα πάρει ένας εκ των ή Ίαν Βουγιούκα, Γιώργου Καλαϊτζάκη ή Βαγγέλη Σακελλαρίου.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας, η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται τη Νταρουσάφακα (20:00), η Μπουντούτσνοστ τη Μακάμπι (21:00) και η Μπαρτσελόνα τη Μπάγερν (22:00).

Αναλυτικά το πρόγραμμα της βραδιάς:

ΤΣΣΚΑ - Νταρουσάφακα 20:00

Μπουντούτσνοστ - Μακάμπι 21:00

Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ - Μακάμπι 21:00

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν 22:00

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ