EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Δεν δέχονται οι παίκτες περικοπή μισθού, διορία από τη διοίκηση

EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Περικοπή αποδοχών ύψους 1 εκατ. ευρώ καλούνται να δεχτούν οι παίκτες του Παναθηναϊκού για τις ήττες από Ολυμπιακό και ΤΣΣΚΑ. Διορία μέχρι την Κυριακή το μεσημέρι, πριν από το ματς με τον Ιωνικό.

Αλυσιδωτές αντιδράσεις προκάλεσε στον Παναθηναϊκό η ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ και η συντριβή από την ΤΣΣΚΑ στο ΟΑΚΑ. Οι παίκτες καλούνται να δεχτούν περικοπή μισθού, όμως οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αρνούνται να συναινέσουν και να βάλουν την υπογραφή τους.

Δύσκολες μέρες για τον οργανισμό του Παναθηναϊκού, λοιπόν, και μάλιστα από την Παρασκευή (6/3) τα πράγματα πήραν και μια εντελώς διαφορετική διάσταση. Κι αυτό γιατί οι παίκτες βρέθηκαν για τα καλά στο στόχαστρο και με την σύμφωνη γνώμη του Ρικ Πιτίνο, καλούνται να πληρώσουν ακριβά τις τελευταίες εμφανίσεις και ειδικά τις δύο τελευταίες ήττες. H περικοπή αποδοχών για έναν μήνα αγγίζει συνολικά για όλους τους αθλητές περισσότερο από 1 εκατ. ευρώ, με τον Νικ Καλάθη να καλείται να απολέσει περισσότερα από 200.000 ευρώ, αν και εφόσον ισχύσει η ποινή που θέλει να επιβάλλει η ΚΑΕ.

Οι διοικούντες βέβαια χρειάζονται τις υπογραφές των ίδιων των παικτών για να ισχύσει η περικοπή μισθού και έχουν διορία μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής για να το πράξουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι περισσότεροι δεν είναι διατεθειμένοι να συναινέσουν σε κάτι τέτοιο. Μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει ότι αν δεν μπουν υπογραφές από όλους τους παίκτες, η ομάδα θα κατέβει με την παιδική ή την εφηβική ομάδα στο ματς με τον Ιωνικό στο Παλαιό Φάληρο. Αν και κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς του ΕΣΑΚΕ.

Οι παίκτες μετά τις τελευταίες εξελίξεις ενημέρωσαν τους ατζέντηδές τους, προκειμένου να τους συμβουλευτούν για τις επόμενες κινήσεις τους.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ