EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Δέκα μέρες προθεσμία για... προτεραιότητα σε check-in

Παναθηναϊκός: Δέκα μέρες προθεσμία για... προτεραιότητα σε check-in

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός δίνει προτεραιότητα για check-in σε όσους ανανεώσουν το εισιτήριο διαρκείας τους μέχρι τη Δευτέρα 3 Αυγούστου.

Παρότι ακόμη δεν έχει αποσαφηνιστεί αν και κατά πόσο θα επιτρέπεται η παρουσία φιλάθλων στην EuroLeague την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο (λόγω της πανδημίας του κορονοϊού), ο Παναθηναϊκός έχει βγάλει εδώ και μια βδομάδα τα εισιτήρια διαρκείας για το 2020/21 προκειμένου οι φίλοι της ομάδας να την ενισχύσουν οικονομικά, σε ένα αρκετά δύσκολο καλοκαίρι -μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Το τριφύλλι ξεκίνησε το promo με τον Χάουαρντ Σαντ-Ρος σε πρωταγωνιστικό ρόλο, δίνοντας παράλληλα προτεραιότητα σε όσους ανανεώσουν την περσινή κάρτα διαρκείας τους μέχρι τη Δευτέρα 3 Αυγούστου. Όπως αναφέρεται στην ενημέρωση των πρασίνων, όσοι το πράξουν μέχρι αυτή την ημέρα, θα " έχουν απόλυτη προτεραιότητα στη διαδικασία του check-in σε περίπτωση που οι αγώνες διεξαχθούν με περιορισμένη παρουσία θεατών".

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

United We Stand ​ Οι ανανεώσεις των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2020-2021 συνεχίζονται! ​ ​ Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι οι περσινοί κάτοχοι διαρκείας οι οποίοι θα ανανεώσουν το εισιτήριό τους έως τις 03/08, θα έχουν απόλυτη προτεραιότητα στη διαδικασία του check-in σε περίπτωση που οι αγώνες διεξαχθούν με περιορισμένη παρουσία θεατών.​ ​ Μάθε περισσότερα και ανανέωσε τη θέση σου στο link in Bio​ ​ #paobc #WeTheGreens #UnitedWeStand #panathinaikosbc #seasontickets #panathinaikos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr) στις

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ