EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Ατομικό για Πιερ Τζάκσον

SUPER CUP 2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPER CUP 2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Πιερ Τζάκσον έκανε ατομικό πρόγραμμα λόγω ενοχλήσεων στον αχίλλειο τένοντα, την ώρα που ο Χάουαρντ Σαντ - Ρος ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα πέντε μέρες πριν από την πρεμιέρα της EuroLeague κόντρα στη Χίμκι.

Το Super Cup ανήκει στο παρελθόν για τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ο οποίος όμως είδε τον ημιτελικό με το Περιστέρι να του αφήνει... προβλήματα. Όχι μόνο εξαιτίας του αρνητικού αποτελέσματος, αλλά κι επειδή προέκυψαν οι ενοχλήσεις στον αχίλλειο του Πιερ Τζάκσον.

Ο βραχύσωμος γκαρντ προφυλάχθηκε στον μικρό τελικό με την ΑΕΚ, εν τούτοις δεν προπονήθηκε ούτε την Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου με την υπόλοιπη ομάδα. Ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα προκειμένου να περιορίσει την καταπόνηση, την ίδια ώρα που ο Χάουαρντ Σαντ - Ρος ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα. Ο 29χρονο γκαρντ/φόργουορντ δεν είναι ακόμη στο 100% μετά το διάστρεμμα που υπέστη στο φιλικό με τον Ηρακλή πριν από τρεις εβδομάδες, γεγονός που αποτυπώθηκε στην εικόνα του στα δύο παιχνίδια του Super Cup.

Κι όλα αυτά, πέντε μέρες πριν από την έναρξη της EuroLeague, που θα βρει τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να δοκιμάζεται εκτός έδρας από τη Χίμκι (2/10, 20:00).

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ