EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία του στη EuroLeague

EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΑΛΜΠΑ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το χειρότερο, αμυντικά, εικοσάλεπτο της ιστορίας του στη EuroLeague έκανε το βράδυ της Πέμπτης (14/11) ο Παναθηναϊκός, που δέχθηκε 58 πόντους από την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ.

Ιστορία από την... ανάποδη έγραψε ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Πέμπτης (14/11) στο εντός έδρας παιχνίδι του με την Άλμπα Βερολίνου για την 8η αγωνιστική της κανονικής περιόδου της EuroLeague, καθώς δέχθηκε 58 πόντους στο πρώτο εικοσάλεπτο, τους περισσότερους που έχει δεχθεί στην ιστορία του σε πρώτο μέρος!

Οι Γερμανοί (που ήρθαν στην Ελλάδα χωρίς τον βασικό τους πόιντ γκαρντ Πέιτον Σίβα και τους αξιόλογους σκόρερ Τάιλερ Κάβανο - Μάρκους Έρικσον) είχαν στην ανάπαυλα 17/23 δίποντα (74%), 7/13 τρίποντα (54%), 17 ασίστ και μόλις έξι λάθη, για να αναγκάσουν τον σπουδαίο αντίπαλό τους να γράψει μια από τις χειρότερες επιδόσεις της ιστορίας του σε αυτό το επίπεδο.

Η προηγούμενη χειρότερη επίδοση του Παναθηναϊκού ήταν οι 56 πόντοι που είχε δεχθεί στις 14 Απριλίου 2015 από την ΤΣΣΚΑ στη Μόσχα, ματς στο οποίο είχε ηττηθεί με 93-66.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ