EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Αντίπαλος η Φενέρμπαχτσε για τον Λορέντζο Μπράουν

Παναθηναϊκός: Αντίπαλος η Φενέρμπαχτσε για τον Λορέντζο Μπράουν
CEDEVITA OLIMPIJA / JURIJ KODRUN

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ δεν... παίζει μόνος του για τον Λορέντζο Μπράουν, με το Sportando να κάνει λόγο για έντονο ενδιαφέρον -και- της Φενέρμπαχτσε για τον παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει εστιάσει στην προσπάθεια απόκτησης του Λορέντζο Μπράουν, με τον Γιώργο Βόβορα να έχει θέσει τον 30χρονο γκαρντ ως την απόλυτη προτεραιότητά του για το "1" εν όψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Οι πράσινοι ενέτειναν τις τελευταίες δύο ημέρες τις πιέσεις τους προς την πλευρά του παίκτη.

Ήταν σαφές πως δεδομένης της ποιότητας του παίκτη, αλλά και του γεγονότος πως η αγορά δεν είναι ιδιαίτερα... πλούσια για παίκτες αυτού του επιπέδου (ειδικά στα χρήματα που μπορεί να κλείσει μια τέτοια συμφωνία -κοντά στο 1.000.000 ευρώ), το τριφύλλι δεν θα έτρεχε μόνο του στην κούρσα απόκτησής του. Κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός πως -σύμφωνα με το Sportando- η Φενέρμπαχτσε ενδιαφέρεται πολύ έντονα για τον πρώην περιφερειακό του Ερυθρού Αστέρα.

Η έγκυρη ιταλική ιστοσελίδα εξηγεί πως η ομάδα του Ιγκόρ Κοκόσκοφ θέλει να τον εντάξει στο δυναμικό της, εκείνος όμως θέτει ως προτεραιότητα το ΝΒΑ. Γι αυτό κιόλας προτίθεται να κάνει λίγη ακόμη υπομονή, με την ελπίδα/φιλοδοξία να βρει στις ΗΠΑ το συμβόλαιο που θα τον καλύψει τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά.

Photo Credits: Cedevita Olimpija / Jurij Kodrun

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ