EUROLEAGUE

Παναγιωτόπουλος: "Έχουμε εμπιστοσύνη στην ομάδα"

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE BASKETBALL  (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE BASKETBALL (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού Superfoods, Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 λίγη ώρα μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τη Φενέρμπαχτσε (audio).

Ο Διαμαντής Παναγιωτόπουλος, εκ των συνεργατών του Τσάβι Πασκουάλ στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και στον απεσταλμένο του σταθμού στην Κωνσταντινούπολη, Χρήστο Μπάλλο, μετά την ήττα των "πράσινων" ( 67-62 ) από την Φενέρμπαχτσε.

Για την ήττα από την Φενέρμπαχτσε: "Έγινε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, που κρίθηκε στις διαφορές. Στα ριμπάουντ, σε μια καλή άμυνα, σε μια κακή άμυνα, σε μια κακή επιλογή στην επίθεση. Το σημαντικό είναι ότι η ομάδα ήταν συγκεντρωμένη στο σχέδιο που είχαμε εκπονήσει. Το παιχνίδι κρίθηκε σε μια κατοχή. Παίξαμε 3 άμυνες και στο τέλος δεχθήκαμε το καλάθι. Αυτό ήταν ένα κομβικό σημείο, επειδή αν περνούσαμε μπροστά, θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερη τύχη".

Για το τι χρειάζεται για να πάρει ο Παναθηναϊκός ένα "διπλό": "Δεν λείπει κάτι. Σε κάθε παιχνίδι η ομάδα δείχνει ανταγωνιστικότητα. Ακόμη όλες οι ομάδες εξελίσσονται. Τα εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε δώσει είναι με άκρως ανταγωνιστικές ομάδες. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε τη δουλειά και από εκεί και πέρα θα έρθει και η εκτός έδρας νίκη. Δεν θεωρώ ότι υπάρχει κάποιο θέμα".

Για τον επόμενο αγώνα κόντρα στην ΤΣΣΚΑ: "Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό. Όπως παίζουμε με όλους τους αντιπάλους έτσι θα παίξουμε και με την ΤΣΣΚΑ. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της ομάδα μας. Θα δώσουμε το 100% για να πάρουμε το παιχνίδι".

Για το αν θα αγωνιστεί κόντρα στην ΤΣΣΚΑ ο Ματ Λοτζέσκι: "Αυτό δεν το γνωρίζουμε ακόμη".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ