EUROLEAGUE

Πάλι εκτός ο Λοτζέσκι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - REAL MADRID / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός Superfoods στο παιχνίδι με την Μπασκόνια (8/2, 21:15) λόγω νέων ενοχλήσεων στο πέλμα.

Εκτός της δωδεκάδας του Παναθηναϊκού Superfoods για το παιχνίδι με την Μπασκόνια (8/2, 21:15) θα μείνει ο Ματ Λοτζέσκι, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκε στο πέλμα. Ο έμπειρος φόργουορντ, που τραυματίστηκε πριν από τρεις εβδομάδες στο ίδιο σημείο, έκανε εντατικό πρόγραμμα θεραπειών, έδειξε να βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, αλλά οι ενοχλήσεις που ένιωσε στην προπόνηση της Τετάρτης (7/2) θα τον κρατήσουν εκτός μάχης από το παιχνίδι με την ισπανική ομάδα.

Έτσι, ο Τσάβι Πασκουάλ θα πορευτεί με τη σύνθεση που έχει έτσι κι αλλιώς στη διάθεσή του στα τελευταία παιχνίδια των "πρασίνων", οι οποίοι κυνηγούν τη νίκη απέναντι στην Μπασκόνια για να διατηρηθούν σε θέση ισχύος σε ό,τι αφορά στην κατάληψη μιας θέσης στην τετράδα της EuroLeague, με φόντο το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ