EUROLEAGUE

Παίζει με Μπάμπεργκ ο Λοτζέσκι

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ  ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματ Λοτζέσκι θα είναι στη διάθεση του Τσάβι Πασκουάλ στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού Superfoods με την Μπάμπεργκ (2/2, 21:00).

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την προετοιμασία του για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπάμπεργκ για την 21η αγωνιστική της EuroLeague και Τσάβι Πασκουάλ την Τετάρτη (31/1) είχε ακόμα έναν λόγο για να χαμογελά, καθώς ο Ματ Λοτζέσκι ανέβασε... στροφές.

Ο έμπειρος φόργουορντ στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ αποκόμισε ένα αιμάτωμα στο αριστερό πέλμα, αλλά ύστερα από δύο εβδομάδες συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος της ομάδας του.

Ο Ματ Λοτζέσκι μάλιστα θα ακολουθήσει την αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods στη Γερμανία και θα είναι διαθέσιμος για το ματς με την Μπάμπεργκ (2/2, 2/2), ενώ "μάχιμος" θα είναι και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο οποίος δεν είχε αγωνιστεί στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό λόγω ενός προβλήματος στο μάτι. Ο διεθνής φόργουορντ για προληπτικούς λόγους δεν προπονήθηκε την Τετάρτη (30/1), αλλά θα ταξιδέψει στη Γερμανία και θα ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ