EUROLEAGUE

Οι αποδοκιμασίες "ξύπνησαν" τον Παναθηναϊκό

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το ξέσπασμα του Άρη στο τρίτο δεκάλεπτο οδήγησε σε αποδοκιμασίες του κόσμου του Παναθηναϊκού προς τους παίκτες των πρασίνων, που αντέδρασαν και τελικά πήραν με άνεση τη νίκη επί των κιτρινόμαυρων.

Το τελικό 85-65 δείχνει πως ο Παναθηναϊκός επικράτησε άνετα του Άρη στο ματς που έκλεισε την 15η αγωνιστική της Basket League 2018/19, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν ακριβώς έτσι για τους πράσινους, που στο 30' βρέθηκαν στο +1 (60-59) χάνοντας το δεκάλεπτο με επί μέρους σκορ 9-25 και άκουσαν τον κόσμο τους να τους αποδοκιμάζει έστω και χλιαρά!

Η εικόνα του Πρωταθλητή Ελλάδας δεν ήταν καλή στην τρίτη περίοδο, ο Άρης γύρισε τον αγώνα με πίεση στην άμυνα και οι αντιδράσεις του κοινού ήταν φυσιολογικές. Μετά από αυτές τις αποδοκιμασίες, πάντως, ο κόσμος έδειξε την υποστήριξή του, "μπήκε" στο ματς, πίεσε τον Άρη που κατέρρευσε στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου και στο τέλος οι πράσινοι πήραν με άνεση τη νίκη.

Το μήνυμα των οπαδών του Παναθηναϊκού ήταν ξεκάθαρο, ενόψει της αναμέτρησης της Παρασκευής με την Αναντολού Εφές στην οποία ο Ρικ Πιτίνο και οι παίκτες του δεν έχουν περιθώριο ήττας, αν φυσικά θέλουν να συνεχίζουν να διεκδικούν την έβδομη ή την όγδοη θέση της κανονικής περιόδου της EuroLeague 2018/19 που οδηγεί στα playoffs της διοργάνωσης.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ