EUROLEAGUE

Όγκαστ: "Ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν"

BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΠΑΟ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τον Παναθηναϊκό να ετοιμάζεται για τον αγώνα με την Ζαλγκίρις (25/1, 21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr) για την 20η αγωνιστική της EuroLeague, ο Ζακ Όγκαστ στάθηκε στην κρισιμότητα του αγώνα.

Ο Παναθηναϊκός δίνει αύριο έναν κρίσιμο αγώνα κόντρα στην Ζαλγκίρις (25/1, 21:15, LIVE Blog από το Sport24.gr). Και σύμφωνα με τον Ζακ Όγκαστ το κλειδί για τη νίκη του Παναθηναϊκού θα είναι η άμυνά του, η οποία είναι και το δυνατό σημείο της ομάδας από το ξεκίνημα της σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ζακ Όγκαστ για το παιχνίδι:

Για το παιχνίδι με τν Ζαλγκίρις: " Νομίζω πως είναι ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της σεζόν, ειδικά μετά τις δύο ήττες μας στην Euroleague. Πρέπει να βρούμε πάλι το ρυθμό μας και να γυρίσουμε στα θετικά αποτελέσματα. Πιστεύω πως θα πρέπει να βασιστούμε στην άμυνά μας. Όλη τη σεζόν σε αυτήν εστιάζουμε. Οπότε, θα πρέπει να μπούμε στο παιχνίδι και να τα καταφέρουμε".

Για τους φιλάθλους του Παναθηναϊκου και την ατμόσφαιρα που δημιουργούν: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας, γιατί πάντα κάνουν τους αγώνες μας καλύτερους. Πάντα μας στηρίζουν και είναι δίπλα μας στα εύκολα και στα δύσκολα. Τους αξίζει ένα μεγάλο "ευχαριστώ"".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ