EUROLEAGUE

Ο Σόουζα και η τελευταία ελπίδα στην Πόλη

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÐÁÏ - ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / PANATHINAIKOS - FENERBAHCE (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στη δεύτερη εβδομάδα των playoffs της EuroLeague, τα βλέμματα όλων στρέφονται στην Πόλη όπου ο Παναθηναϊκός Superfoods θα διεκδικήσει τις τελευταίες ελπίδες για να μην παραμείνει εύκολο το έργο της Φενέρ.

Τρία ζευγάρια στα playoffs της EuroLeague θα συγκρουστούν τις επόμενες ημέρες στην Κωνσταντινούπολη και όπως είναι φυσικό το μεγαλύτερο ενδιαφέρον έχει επικεντρωθεί σε αυτές τις μονομαχίες για διάφορους λόγους, όπως έχουν εξελιχθεί οι πρώτες αναμετρήσεις.

Αποστολή στην Κωνσταντινούπολη: Γιώργος Οικονόμου

Η αρχή θα γίνει από την ασιατική πλευρά της Πόλης, όπου ο Παναθηναϊκός έχει το πιο δύσκολο έργο απέναντι στην Φενέρμπαχτσε και θα παλέψει διεκδικώντας τις τελευταίες ελπίδες, ώστε να γίνει ανταγωνιστικός στη σειρά με τους Τούρκους οι οποίοι προηγούνται με 2-0 από τις νίκες στο ΟΑΚΑ.

Οι αφίξεις (με την Turkish Airlines) λοιπόν, στην πόλη που θα φιλοξενήσει και το Final Four ξεκίνησαν με τον έλεγχο των διαβατηρίων να διαρκεί περισσότερο απ’ ότι η πτήση και όλοι περιμένουν με αγωνία την εξέλιξη των αγώνων, ωστόσο μετά τις πρώτες ματιές στον τούρκικο Τύπο καταλαβαίνεις πως ακόμα δεν έχουν μπει σε μπασκετικούς ρυθμούς.

Ο Σόουζα και η τελευταία ελπίδα στην Πόλη

Στις περισσότερες εφημερίδες ασχολούνται με τη νίκη της Φενέρμπαχτσε στο ποδοσφαιρικό ντέρμπι με την Γαλατάσαραϊ, με το γκολ που σημείωσε ο Σόουζα στο 90’. Η Φενέρ πήρε το "διπλό" στο "Ali Sami Yen" και παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου βγάζοντας ουσιαστικά εκτός από τις θέσεις που οδηγούν στο Champions League τη Γαλατά.

Οπότε ήταν απόλυτα λογικό αυτό το θέμα να κυριαρχεί στις συζητήσεις των φίλων της Φενέρ, καθώς μετά από αυτή την επικράτηση θέλουν να παραμείνουν χαρούμενοι και με την πρόκριση της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Γι’ αυτό άλλωστε, αναμένεται να είναι κατάμεστη την Τρίτη (25/4) η Ulker Sports Arena στην τρίτη αναμέτρηση της Φενέρ με τον Παναθηναϊκό.

Ο Σόουζα και η τελευταία ελπίδα στην Πόλη

Με πλάνο για πρώτη απόδραση

Αναμφισβήτητα το έργο των παικτών του Τσάβι Πασκουάλ, είναι εξαιρετικά δύσκολο, όμως δεν είναι διατεθειμένοι να τα παρατήσουν. Η Φενέρ ήταν σαφώς ανώτερη στη μεγαλύτερη διάρκεια των αγώνων που έγινε στο ΟΑΚΑ, κάτι το οποίο έχει πεισμώσει τους "πράσινους" και πλέον μένει να δούμε πως θ' αντιδράσουν πάνω στο παρκέ. Τις τελευταίες ημέρες ο τεχνικός του "τριφυλλιού" ετοίμασε πλάνο με στόχο ο Παναθηναϊκός να πάρει το "διπλό" στο τρίτο ματς και στη συνέχεια βλέπουμε…

Όπως γίνεται αντιληπτό η τρίτη αναμέτρηση είναι στο επίκεντρο για την ομάδα και τίποτα παραπάνω καθώς προχωράει βήμα-βήμα, την ίδια στιγμή που ο Πασκουάλ περιμένει απ’ όλους τους παίκτες του να βγουν μπροστά και να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, κάτι το οποίο δεν έγινε στα παιχνίδια του ΟΑΚΑ.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Παναθηναϊκό να μην έχει καλή κατάσταση παίκτες - κλειδιά όπως ο Καλάθης και ο Γκιστ στους οποίους στηρίζουν πολλά οι "πράσινοι". Στο μεταξύ, η αποστολή του "τριφυλλιού" θα είναι το βράδυ στην Κωνσταντινούπολη αφού νωρίτερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και αυτό που μένει είναι να δούμε στην πράξη αν το σχέδιο αντίδρασης στην σειρά θα έχει αποτέλεσμα, ξεκινώντας από την αυριανή αναμέτρηση σε μια πιο δύσκολη έδρα και θα κρίνει αν θα έχουμε συνέχεια εδώ...

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ