EUROLEAGUE

Ο Μάικ Τζέιμς θέλει τη φανέλα του Ταϊρίς Ράις

Ο Μάικ Τζέιμς θέλει τη φανέλα του Ταϊρίς Ράις
CSKA MOSCOW / TWITTER

Τέσσερις μέρες πριν από το συναπάντημα με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ, ο Μάικ Τζέιμς ζήτησε -μέσω Twitter- από τον Ταϊρίς Ράις να ανταλλάξουν φανέλες, εφόσον αυτή είναι η τελευταία σεζόν του αριστερόχειρα γκαρντ εν δράσει.

Η δήλωση που έκανε ο Ταϊρίς Ράις στη Boston Herald περί απόσυρσης μετά το φινάλε της φετινής σεζόν, τον έχει μετατρέψει σε... πρόσωπο των social media (κυρίως του Twitter) τις τελευταίες ώρες. Πρώην συμπαίκτες και αντίπαλοι έχουν τοποθετηθεί για το θέμα, με τον Μάικ Τζέιμς να είναι ο τελευταίος -χρονικά- που σχολίασε όσα ανέφερε ο γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ.

Ο παίκτης του Δημήτρη Ιτούδη δεν παρέλειψε μάλιστα αναφερθεί ευθέως στον Ταϊρίς Ράις μέσω Twitter, γράφοντάς του ότι " θέλω τη φανέλα σου, αν αυτή είναι η τελευταία σου σεζόν. Ανταλλαγή φανέλας στο επόμενο παιχνίδι, πραγματικά". Κι όλα αυτά δεδομένου ότι το βράδυ της Παρασκευής 3 Ιανουαρίου, οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν στο Καλίνινγκραντ.

Μία... μόδα που ξεκίνησε στο ΝΒΑ την περσινή αγωνιστική περίοδο (πρόκειται βέβαια για φαινόμενο που συναντάται εδώ και πολλά χρόνια στο ποδόσφαιρο), κι η οποία έχει κάνει τα πρώτα της βήματα στην EuroLeague. Πριν από δύο εβδομάδες είδαμε άλλωστε να συμβαίνει το ίδιο με τον Μπράντον Ντέιβις και τον Τζίμερ Φρεντέτ, στο Palau Blaugrana, δεδομένου ότι στο παρελθόν υπήρξαν συμπαίκτες στο BYU.

Photo Credits: CSKA Moscow / Twitter

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ