EUROLEAGUE

Ο δεύτερος γρίφος του Πασκουάλ

BASKET LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για δεύτερη φορά μετά την προσθήκη των νέων παικτών, ο Τσάβι Πασκουάλ θα έχει τους πάντες στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τη Βαλένθια (29/3, 21:15).

Δίχως το παραμικρό πρόβλημα προετοιμάζει ο Τσάβι Πασκουάλ τον Παναθηναϊκό Superfoods για το παιχνίδι της Παρασκευής (29/3, 21:15) με τη Βαλένθια. Μετά την επιστροφή του Μάρκους Ντένμον, το απουσιολόγιο του 45χρονου τεχνικού είναι άδειο, πράγμα που σημαίνει πως ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας για τον καταρτισμό της δωδεκάδας.

Μόλις για δεύτερη φορά τον τελευταίο ενάμιση μήνα (από τότε δηλαδή που προστέθηκαν στο ρόστερ ο Μάικ Τζέιμς και ο Έντριαν Πέιν), ο προπονητής του "τριφυλλιού" έχει τη δυνατότητα να κάνει τα πλάνα του δίχως να έχει "κοπεί" κάποιος παίκτης για ιατρικούς λόγους. Η πρώτη ήταν στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όταν είχαν μείνει εκτός δωδεκάδας ο Μάρκους Ντένμον, ο Ντίνος Μήτογλου και ο Ζακ Όγκαστ.

Στο πρώτο παιχνίδι μετά τις δύο προσθήκες (με τη Χίμκι), είχαν απουσιάσει λόγω τραυματισμού ο Κένι Γκάμπριελ και ο Ματ Λοτζέσκι. Μεσολάβησε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ ακολούθησαν οι αναμετρήσεις με Ρεάλ Μαδρίτης (Νίκος Παππάς - αστράγαλος), Ουνικάχα Μάλαγα (Νίκος Παππάς - αστράγαλος, Μάρκους Ντένμον - γάμπα, Ματ Λοτζέσκι - τετρακέφαλος) και Μακάμπι Τελ Αβίβ (Μάρκους Ντένμον - γάμπα).

Η αναμέτρηση με τη Βαλένθια μπορεί να μην είναι τόσο κρίσιμη όσο οι τρεις που προηγήθηκαν, αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι "πράσινοι" δεν θέλουν πάση θυσία τη νίκη. Το κάθε άλλο, αφού παραμένει... ανοιχτός ο δρόμος για την τετράδα -έστω με συνδυασμό αποτελεσμάτων. Έτσι, οι επιλογές του Τσάβι Πασκουάλ θα αφορούν σε αυτούς που βρίσκονται στην καλύτερη κατάσταση και ταιριάζουν με τον αντίπαλο.

Ο... γρίφος του αφορά στο γεγονός πως θα πρέπει να "κόψει" τέσσερις παίκτες για να καταλήξει στη δωδεκάδα του αγώνα με την ισπανική ομάδα.

Η εικόνα του "πράσινου" ρόστερ:

PG: Νικ Καλάθης, Λούκας Λεκαβίτσιους, Γιώργος Καλαϊτζάκης.

SG: Μάικ Τζέιμς, Νίκος Παππάς, Μάρκους Ντένμον.

SF: Κέι Σι Ρίβερς, Ματ Λοτζέσκι, Θανάσης Αντετοκούνμπο.

PF: Κρις Σίνγκλετον, Κένι Γκάμπριελ, Ντίνος Μήτογλου.

C: Τζέιμς Γκιστ, Ίαν Βουγιούκας, Έιντριαν Πέιν, Ζακ Όγκαστ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ