EUROLEAGUE

Ντρου Νίκολας: "Αν μου λείπει ένα πράγμα, αυτό είναι το ΟΑΚΑ"

Ντρου Νίκολας: "Αν μου λείπει ένα πράγμα, αυτό είναι το ΟΑΚΑ"

Ο Μάριο Χεζόνια ανέβασε στα social media εικόνες από το ντέρμπι του ΟΑΚΑ, με τον Ντρου Νίκολας να σχολιάζει την ατμόσφαιρα με αφοπλιστικό τρόπο.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αποτέλεσε την αφορμή για να εκφράσει για ακόμη μία φορά την αγάπη του για το τριφύλλι ο Μάριο Χεζόνια. "Διαφορετικό παιχνίδι" έγραψε χαρακτηριστικά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, συνοδεύοντας τη συγκεκριμένη ατάκα από ένα βίντεο μερικών δευτερολέπτων με εικόνες από το ΟΑΚΑ, πριν ξεκινήσει η αναμέτρηση.

Το συγκεκριμένο βίντεο σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως από πολλούς ακόμη παίκτες, που είτε έχουν περάσει από τα μέρη μας, είτε εντυπωσιάστηκαν από την ατμόσφαιρα, με έναν εξ αυτών να είναι ο Ντρου Νίκολας. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού εργάζεται πλέον στους Φιλαδέλφεια Σίξερς ως scout, δεν ξεχνάει όμως όσα έζησε από το 2008 έως το 2011 (κατέκτησε δύο φορές την EuroLeague, σε Βερολίνο και Βαρκελώνη).

Έκανε retweet τη δημοσίευση του Μάριο Χεζόνια και έγραψε πως " αν υπάρχει ένα πράγμα που μου λείπει από τις ημέρες που έπαιζα, αυτό είναι το συγκεκριμένο γήπεδο. Ξεχωριστό"!

Από την πλευρά του, ο Άαρον Τζάκσον (πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας) σχολίασε πως " μου λείπει η EuroLeague".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ