EUROLEAGUE

Ντάριλ Μόρεϊ: "Παναθηναϊκέ, κατέλαβες το Μόναχο"

Houston Rockets General Manager Daryl Morey, left, talks about recently acquired guard Russell Westbrook, right, during a news conference, Friday, July 26, 2019, in Houston. Westbrook was acquired from the Oklahoma City Thunder. (AP Photo/David J. Phillip)
Houston Rockets General Manager Daryl Morey, left, talks about recently acquired guard Russell Westbrook, right, during a news conference, Friday, July 26, 2019, in Houston. Westbrook was acquired from the Oklahoma City Thunder. (AP Photo/David J. Phillip) AP

Ο GM των Χιούστον Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ, ήταν στο Audi Dome και είδε τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ να κερδίζει την Μπάγερν Μονάχου, κάνοντας tweet με αφορμή την παρουσία των φίλων του τριφυλλιού.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Κριστόφ Βαζέχα είδαν από κοντά τη νίκη του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ επί της Μπάγερν Μονάχου, αλλά δεν ήταν οι μόνοι... διάσημοι καλεσμένοι. Το "παρών" στο Audi Dome έδωσε κι ο GM των Χιούστον Ρόκετς, Ντάριλ Μόρεϊ, ο οποίος έσπευσε να αποθεώσει τον κόσμο των πρασίνων για την εντυπωσιακή παρουσία τους στις εξέδρες.

AP Photo/David J. Phillip

" Παναθηναϊκέ, κατέλαβες το Μόναχο! Που είναι ο Ρικ Πιτίνο" έγραψε χαρακτηριστικά, ο οποίος αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Ευρώπη για να παρακολουθήσει αγώνες της EuroLeague (είχε προηγηθεί το ταξίδι του στην Κωνσταντινούπολη).

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ