EUROLEAGUE

Παναθηναϊκός: Ο Νέμανια Νέντοβιτς βάζει στόχο την οκτάδα της EuroLeague

Serbia's Nemanja Nedovic (11) drives to the basket as United States' DeMarcus Cousins (12) and United States' Kyle Lowry (7) defend during the men's gold medal basketball game at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Eric Gay)
Serbia's Nemanja Nedovic (11) drives to the basket as United States' DeMarcus Cousins (12) and United States' Kyle Lowry (7) defend during the men's gold medal basketball game at the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Sunday, Aug. 21, 2016. (AP Photo/Eric Gay) AP PHOTO/ERIC GAY

Για τους προσωπικούς του στόχους, αλλά και για την επιθυμία του να δει τον Παναθηναϊκό τουλάχιστον στα playoffs της EuroLeague 2020/21 μίλησε στην ιστοσελίδα των πράσινων ο Νέμανια Νέντοβιτς.

Πανέτοιμος να ξεκινήσει δουλειά με τη νέα του ομάδα, τον Παναθηναϊκό, δήλωσε στην ιστοσελίδα των πράσινων ο Νέμανια Νέντοβιτς που έφτασε στην Ελλάδα το βράδυ της Τρίτης (11/8). Ο Σέρβος γκαρντ ταξίδεψε οδικώς από το Βελιγράδι, υποβλήθηκε σήμερα σε τεστ για τον κορονοϊό και πλέον ανυπομονεί για την έναρξη της προετοιμασίας λέγοντας πως στόχος των πρωταθλητών Ελλάδας είναι η οκτάδα της EuroLeague 2020/21.

" Ήταν αρκετά μακρύ το ταξίδι μου, αλλά όταν κάτι είναι νέο, όταν ο δρόμος είναι κάτι νέο για σένα, όλα είναι πιο ενδιαφέροντα. Εγώ και η σύζυγός μου είμαστε ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ», είπε ο Νέντοβιτς και συνέχισε:" Μετά από πέντε μήνες χωρίς μπάσκετ ανυπομονώ να ξεκινήσω τις προπονήσεις και τους αγώνες με τον Παναθηναϊκό. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που είμαι εδώ. Νιώθω υπέροχα μαζί με τους νέους μου συμπαίκτες. Είχα επικοινωνήσει με κάποιους μέσωInstagramκι ο Παπαπέτρου, ο αρχηγός μας, μου είπε ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια οικογένεια, κάτι που διαπίστωσα από την πρώτη μου κιόλας ημέρα εδώ. Νιώθω εξαιρετικά επειδή βρίσκομαι σε ένα κλαμπ με τόσο μεγάλη παράδοση και υπέροχο κοινό".

Ο πρώην παίκτης της Μάλαγα και της Αρμάνι Μιλάνο ολοκλήρωσε λέγοντας πως: " Θέλω να επανέλθω στο επίπεδο που ήμουν μέχρι πριν από δύο χρόνια. Είχα ορισμέναupsanddownsτην τελευταία διετία και αυτή είναι μια νέα αρχή για μένα. Βέβαια, το πιο σημαντικό κομμάτι είναι η ομάδα γι’ αυτό και ο βασικός μου στόχος είναι να έχω καλά αποτελέσματα με τον Παναθηναϊκό, ειδικά στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να πάμε βήμα-βήμα, αρχικά να προσπαθήσουμε να προκριθούμε στοTop-8 και μετά θα δούμε" .

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ