EUROLEAGUE

Νέντοβιτς: "Είμαι πεινασμένος να προφέρω στον Παναθηναϊκό"

EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI)
EUROLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς δήλωσε πως του ήταν πολύ εύκολο να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι είναι το ιδανικό μέρος για την καριέρα του.

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς δεν μπορεί να κρύψει τον ενθουσιασμό του για την συμφωνία με τον Παναθηναϊκό. Ο 29χρονος γκαρντ μίλησε στο σάιτ της ομάδας με αφορμή τη μεταγραφή του, τονίζοντας ότι του ήταν πολύ εύκολο να αποδεχθεί την πρόταση των "πράσινων".

Αναλυτικά η συνέντευξή του Σέρβου γκαρντ στο σάιτ του Παναθηναϊκού:

"Τον ενθουσιασμό του για το γεγονός ότι τη νέα σεζόν θα φοράτη φανέλα του Παναθηναϊκού,εξέφρασε ο Νεμάνια Νέντοβιτςμέσω του paobc.grστην πρώτη του συνέντευξη ως παίκτης του «τριφυλλιού».

Παράλληλα, εξήγησε τους λόγους της απόφασής του να ντυθεί στα πράσινα και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας.

«Ο Παναθηναϊκός είναι από τις σπουδαιότερες ομάδες στην Ευρώπη. Είναι τοclubμε τη μεγαλύτερη ιστορία στην Ευρωλίγκα. Θυμάμαι τον εαυτό μου να παρακολουθεί τον Παναθηναϊκό να κατακτά τα ευρωπαϊκά τρόπαια με τον Ζέλικο. Αποτελεί τεράστια τιμή για μένα που θα φορέσω την πράσινη φανέλα. Από μόνη της αυτή η φανέλα σου φέρνει επιπλέον πίεση, ωστόσο παράλληλα σου δίνει ένα μεγάλο κίνητρο. Ανυπομονώ να ξεκινήσουμε»,τόνισε αρχικά.

Όσο για τον βασικό λόγο που τον έκανε να αποδεχθεί την πρόταση του Παναθηναϊκού, ο Σέρβος γκαρντ σημείωσε ότι: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Τη μία μέρα έγινε η πρόταση και την επομένητο θέμα τελείωσε. Με κάλεσαν στο τηλέφωνο ο κ. Διαμαντίδης, ο κ. Αλβέρτης, ο κ. Παππάς και ο κ. Βόβορας. Τέσσερις άνθρωποι μου μίλησαν για το πρότζεκτ και μου ανέλυσαν το πλάνο τους. Μου έδειξαν πόσο με θέλουν και πόσο σημαντικός θα είμαι για αυτό το πρότζεκτ. Όλα τα παραπάνω έκαναν εύκολη την απόφασή μου. Είμαι “πεινασμένος” να παίξω και να προσφέρω στον Παναθηναϊκό».

Σχετικά με τους δύο Γενικούς Διευθυντές της «πράσινης» ΚΑΕ, Φραγκίσκο Αλβέρτη και Δημήτρη Διαμαντίδη ανέφερε: «Πρόκειται για δύο θρύλους του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Αποτέλεσε ευχάριστη έκπληξηότι με κάλεσαν για να μου αναλύσουν το πλάνο τους. Ήξεραν τα πάντα για εμένα. Ήταν ευθείς και καθαροί απέναντί μου. Μου εξήγησαν τα πάντα γύρω από το φιλόδοξο πρότζεκτ του Παναθηναϊκού. Με έκαναν να καταλάβω πως ο Παναθηναϊκός είναι για μένα το ιδανικό μέρος να συνεχίσω την καριέρα μου».

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ξεκαθάρισε επίσης ότι θέλει να αφήσει πίσω του τις δύο δύσκολες σεζόν που είχε στην Ιταλία δηλώνοντας αφοσιωμένος στον Παναθηναϊκό: «Νιώθω υπέροχα. Προπονούμαι σκληρά επί καθημερινής βάσης από τον Απρίλιο. Αν αρχίσω να μιλάω για τα όσα έγιναν τα δύο τελευταία χρόνια ενδεχομένως θα χρειαστεί να μιλάμε για μια ολόκληρη μέρα. Θέλω να ξεχάσω το τι συνέβη και να κοιτάξω μπροστά. Το μόνο που με ενδιαφέρει είναι η ομάδα μου, ο Παναθηναϊκός»,τόνισε.

Ο έμπειρος γκαρντ βρίσκεται στην πατρίδα του και αναφέρθηκε στην κατάσταση με τονCovid-19: «Η κατάσταση εδώ είναι δύσκολη. Έχουμε πολλά νέα κρούσματα κάθε μέρα. Μας λένε ότι όλα είναι εντάξει, αλλά φαίνεται ότι δεν είναι. Προσπαθώ να μένω στο σπίτι και να βγαίνω μόνο για να πηγαίνω στο γυμναστήριο να κάνω την προπόνησή μου».

Κλείνοντας, ο Νεμάνια Νέντοβιτς θέλησε να απαντήσει στα μηνύματα που δέχεται από τους φίλους του Παναθηναϊκού σταsocialmedia: «Από την ημέρα που έγινε γνωστό πως θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό δέχθηκα πολλά μηνύματα σταsocialmediaαπό τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι μου έδειξαν πόσο ενθουσιασμένοι είναι. Με καλωσόρισαν με τον καλύτερο τρόπο. Με έκαναν να αισθάνομαι όμορφα. Γνωρίζω καλά πως στο ΟΑΚΑ δημιουργούν μια απίστευτη ατμόσφαιρα. Ανυπομονώ να παίξω για αυτούς. Θέλω να τους πω ότι έχω μεγάλο κίνητρο να προσφέρω στον Παναθηναϊκό. Τα δύο τελευταία χρόνια δεν ήμουν όπως θα ήθελα. Δεν θέλω να πω μεγάλα λόγια. Δεν χρειάζονται τέτοια. Μόνο σκληρή δουλειά απαιτείται»,κατέληξε.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ