EUROLEAGUE

Mundo Deportivo: "Η συμφωνία με Καλάθη δημιουργεί ανησυχία στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα"

Mundo Deportivo: "Η συμφωνία με Καλάθη δημιουργεί ανησυχία στα αποδυτήρια της Μπαρτσελόνα"
EUROKINISSI

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η συμφωνία με τον Νικ Καλάθη έφερε αναστάτωση στους παίκτες, αφού την ίδια στιγμή οι "μπλαουγκράνα" έχουν προτείνει μειώσεις μισθών σε αρκετούς από αυτούς.

Η είδηση ότι η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με τον Νικ Καλάθη, κάτι το οποίο αποκάλυψε το Sport24.gr, έφερε σύμφωνα με τη "Mundo Deportivo" αναστάτωση στα αποδυτήρια. Ο λόγος; Το ύψος του συμβολαίου του Έλληνα γκαρντ.

Με τον Νικ Καλάθη να έχει συμφωνήσει για τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές ύψους 5.5 εκατ. ευρώ, εκφράζονται φόβοι ότι θα υπάρξει αντίδραση των άλλων παικτών, αφού την ίδια στιγμή οι Καταλανοί έχουν προτείνει μειώσεις μισθού σε αρκετούς.

Συγκεκριμένα, με τη Μπαρτσελόνα να υπολογίζεται ότι λόγω της διακοπής της σεζόν έχει απώλειες εσόδων ύψους 15%, οι Καταλανοί έχουν αρχικά προτείνει μειώσεις μισθού στους Άντε Τόμιτς, Κάιλ Κούριτς και Πιέρ Οριόλα. Την ίδια στιγμή, οι "μπλαουγκράνα" ψάχνουν τρόπο να ξεφορτωθούν και το συμβόλαιο του Άρτσεμ Πούστοβι (1.8 εκατ. ευρώ), ενώ θεωρείται δεδομένο ότι για να αντέξουν το συμβόλαιο του Καλάθη δεν θα ανανεώσουν το συμβόλαιο του Κέβιν Πάνγκος και θα πορευτούν με τον Έλληνα γκαρντ και τον Τομά Ερτέλ στην θέση του πλέι-μέικερ, έχοντας ως τρίτο πόιντ γκαρντ (αν δεν πάει στο ΝΒΑ) τον Λεάντρο Μπολμάρο.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ