EUROLEAGUE

Μπουρούσης: "Τελικός με Μπασκόνια"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÃÅÙÑÃÉÁ ÐÁÍÁÃÏÐÏÕËÏÕ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Μπουρούσης δήλωσε ότι ο αγώνα με τη Μπασκόνια έχει χαρακτήρα τελικού για τον Παναθηναϊκό, που έχει μία ευκαιρία να μπει στην τετράδα και θα παλέψει για να τα καταφέρει.

Τα αποτελέσματα της πρώτης ημέρας της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague έδωσαν ξαφνικά στον Παναθηναϊκό ελπίδες για κατάκτηση μίας θέσης στην πρώτη τετράδα στην κατάταξη της EuroLeague, κάτι που μεταφράζεται σε πλεονέκτημα έδρας στα playoffs . Απολύτως λογικά, αυτό το γεγονός δίνει άλλο ενδιαφέρον στον αυριανό (23/3) αγώνα με τη Μπασκόνια (22:00), κάτι που παραδέχθηκε με δηλώσεις του και ο Γιάννης Μπουρούσης.

"Μετά τα χθεσινά αποτελέσματα, το παιχνίδι είναι ένας τελικός. Η Μπασκόνια είναι μία δύσκολη αντίπαλός και αγωνίζεται σε μία δύσκολη έδρα. Όπως ήρθαν τα πράγματα έχουμε μία ευκαιρία να μπούμε στην τετράδα και θα το παλέψουμε μέχρι το τέλος" δήλωσε αρχικά ο διεθνής σέντερ, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: "Πάμε σε ένα γήπεδο όπου η Μπασκόνια παίζει με μεγάλη ένταση και ενέργεια, με τον κόσμο να βοηθά πολύ την ομάδα. Η Μπασκόνια παίζει πολύ καλά τον τελευταίο καιρό και έρχεται από μία πολύ μεγάλη νίκη επί της Μπάμπεργκ. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι" .

Ο Μπουρούσης τόνισε στην συνέχεια ότι για να κερδίσει ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίξει μυαλωμένα: " Η Μπασκόνια είναι μία ομάδα που παίζει πάνω-κάτω το ίδιο μπάσκετ με πέρσι. Τρέχει πολύ στο γήπεδό της. Εμείς πρέπει να κοντρολάρουμε τον ρυθμό και να παίξουμε πιο μυαλωμένα σε κάποια σημεία του παιχνιδιού όταν θα είμαστε μπροστά ή κοντά στο σκορ. Δεν πρέπει να ενθουσιαστούμε, η διαφορά σε αυτό το γήπεδο αλλάζει πολύ γρήγορα".

Όσον αφορά τα συναισθήματα που πιθανόν να αισθάνεται για το γεγονός ότι επιστρέφει στο μέρος όπου πέρυσι ήταν σχεδόν... Εθνικός ήρωας λόγω των τρομερών εμφανίσεών του με τη Μπασκόνια (πέρυσι λεγόταν Λαμποράλ Κούτσα), ο Καρδιτσιώτης σέντερ τόνισε ότι " Έχω πολύ καλά αισθήματα απέναντι στην Μπασκόνια. Τους σέβομαι και με σέβονται. Οι φίλαθλοι αγάπησαν και εμένα και όλη την ομάδα πέρσι. Από την πλευρά μου, δεν υπάρχουν συναισθηματισμοί. Θα προσπαθήσω να κάνω το παιχνίδι μου και να κάνω ό,τι μπορώ ώστε να κερδίσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ