EUROLEAGUE

Μπουρούσης: "Να τα δώσουμε όλα"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / UNICS KAZAN - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÕÍÉÎ ÊÁÆÁÍ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / UNICS KAZAN - PANATHINAIKOS (Eurokinissi Sports / ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ) EUROKINISSI SPORTS

Η αποστολή του Παναθηναϊκού Superfoods πέταξε για την Κωνσταντινούπολη, με τον Γιάννη Μπουρούση να τονίζει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για να επιστρέψει η σειρά στο ΟΑΚΑ.

Στο αεροπλάνο με προορισμό την Κωνσταντινούπολη επιβιβάστηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (24/4) οι παίκτες του Παναθηναϊκού Superfoods. Οι "πράσινοι" θα αντιμετωπίσουν τη Φενέρμπαχτσε στην Ulker Sports Arena την Τρίτη (25/4, 20:45) με σκοπό να μειώσουν τη σειρά και να μην "σκουπιστούν" από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που βρίσκεται μία νίκη μακριά από την πρόκριση στο Final Four.

Κατά την αναχώρηση της αποστολής, ο Γιάννης Μπουρούσης εξήγησε πως " είμαστε πολύ στεναχωρημένοι με τον τρόπο που χάσαμε τα δύο παιχνίδια στην έδρα μας και ειδικά το δεύτερο. Κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι και να έχουμε σωστές επιλογές στην επίθεση. Δεν το κάναμε και γι αυτό χάσαμε", ενώ πρόσθεσε αναφερόμενος στα λάθη που έκανε το "τριφύλλι": " Αμυντικά παίξαμε καλύτερα, ήμασταν βελτιωμένοι αλλά πρέπει να γίνουμε πιο δημιουργικοί".

Ερωτώμενος για το λάθος που έκανε στα τελευταία δευτερόλεπτα του Game 2, όταν η μπάλα γλίστρησε από τα χέρια του, δήλωσε πως " ήταν μια φάση που δεν ήθελα να γίνει. Θα είχαμε την ευκαιρία για ένα σουτ, ή να παίρναμε το φάουλ. Από τη στιγμή που δεν έγινε δε μπορούμε να σχολιάζουμε υποθετικά. Τώρα πάμε στην Τουρκία για να παίξουμε δυνατά και να κερδίσουμε. Όπως έκαναν οι αντίπαλοί μας, που κακά τα ψέματα ήταν και πολύ εύστοχοι. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε και να μειώσουμε τη σειρά".

Πασκουάλ: "Έχουμε έναν τελικό μπροστά μας"

Από την πλευρά του, ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε πως " με αυτό τον συνδυασμό είναι μερικές φορές δύσκολο να κερδίσεις, ο επόμενος αγώνας θα είναι στην Πόλη, πιστεύω ότι κάναμε καλή προετοιμασία αυτές τις ημέρες κι είμαι σίγουρος ότι είμαστε έτοιμοι να κάνουμε ένα καλό ματς. Όταν χάνεις με 0-2, σίγουρά τα πρώτα λεπτά είναι πολύ σημαντικά, γιατί αν δώσουμε την αυτοπεποίθηση στη Φενέρ θα είναι πιο δύσκολο. Αν ξεκινήσουμε όμως καλά το ματς τότε έχουμε σίγουρα ευκαιρίες για να κερδίσουμε το ματς".

Για να συνεχίσει αναφερόμενος στην άμυνα πάνω στον Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς: " Έγιναν αρκετά λάθη και δουλέψαμε γι’ αυτά, έπρεπε να διορθώσουμε ορισμένα λάθη τακτικής. Σε κάθε περίπτωση είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Σίγουρα σε ορισμένες περιπτώσεις θα έχει το πλεονέκτημα, από τη δική μας πλευρά θα πρέπει να βελτιωθούμε σε όλες τις καταστάσεις που δεν τα πήγαμε καλά".

Τέλος, αναφορικά με το πως σκέφτεται το Game 3 της σειράς, εξήγησε: " Είπα στους παίκτες μου την επόμενη ημέρα του αγώνα ότι έχουμε αυτή την ευκαιρία. Θα πρέπει πρώτα να είμαστε έτοιμοι για το πρώτο ματς και μετά θα μιλήσουμε για το δεύτερο. Αυτός ο αγώνας είναι τελικός, η τελευταία μας ευκαιρία να παραμείνουμε ζωντανοί. Όπως είπα και πριν είμαστε έτοιμοι για τον αγώνα".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ