EUROLEAGUE

Μπουρούσης: "Δεν είναι δικαιολογία το ότι ήμουν στο νοσοκομείο"

Μπουρούσης: "Δεν είναι δικαιολογία το ότι ήμουν στο νοσοκομείο"

Ο Παναθηναϊκός Superfoods ήταν απογοητευτικός στο "Παλάου Μπλαουγκράνα", με τον Γιάννη Μπουρούση να αναλαμβάνει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την ήττα και την κακή εμφάνιση κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού Superfoods στη Βαρκελώνη έφερε μια βαριά ήττα και μια ακόμη πιο απογοητευτική εμφάνιση. Οι "πράσινοι" ηττήθηκαν από την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, με τον Γιάννη Μπουρούση να καταγράφει τη χειρότερη εμφάνιση της καριέρας του στην EuroLeague .

Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα πάντως, ο 33χρονος σέντερ βγήκε μπροστά και δήλωσε πως " το ότι ήμουνα στο νοσοκομείο δεν είναι δικαιολογία. Από τη στιγμή που ήμουνα στην αποστολή της ομάδας έπρεπε να παίξω. Έχω το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης".

Από την πλευρά του, ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε αρχικά πως " κάναμε το χειρότερό μας παιχνίδι από την ημέρα που ήρθα στον Παναθηναϊκό. Δεν είχαμε καθόλου συγκέντρωση στο παιχνίδι μας, ειδικά στην επίθεσή μας και κάναμε πάρα πολλά λάθη τα οποία πληρώσαμε. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο της Μπαρτσελόνα για την τιμή που μου έκαναν. Ήταν πολύ συγκινητικό αυτό που έζησα. Ήταν μια φανταστική υποδοχή από όλους και σίγουρα δε θα την ξεχάσω ποτέ", ενώ πρόσθεσε:

" Δεν καταφέραμε να βρούμε ρυθμό στο παιχνίδι. Και αυτό το πληρώσαμε. Είχαμε πολλά άστοχα σου, πολλά χαμένα λέι απ και πολλές λάθος επιλογές. Όλα αυτά δε θα μπορούσαν να μας "οδηγήσουν" σε ένα διαφορετικό αποτέλεσμα".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ