EUROLEAGUE

Μπουρούσης: "Παίξαμε με καρδιά, αλλά όχι μόνοι μας"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÍÔÁÑÏÕÓÁÖÁÊÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - DARUSSAFAKA
Μπουρούσης EUROKINISSI SPORTS

Ο MVP του Παναθηναϊκού Superfoods στη νίκη επί της Νταρουσάφακα, Γιάννης Μπουρούσης, ρωτήθηκε για τα δύο πρόσωπα της ομάδας του σε πρώτο και δεύτερο μέρος, απαντώντας πως "δεν παίζαμε μόνοι μας, είναι καλή ομάδα".

Ο Γιάννης Μπορούσης λύτρωσε τον Παναθηναϊκό Superfoods, ο οποίος έκαμψε την αντίσταση της Νταρουσάφακα (86-80) στο ΟΑΚΑ. Σημείωσε 18 πόντους και είχε καταλυτική παρουσία στην επικράτηση της ομάδας του σε βάρος των Τούρκων.

Μετά το παιχνίδι, ο σέντερ του "τριφυλλιού", ανέφερε: " Κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση, αλλά παίξαμε με καρδιά και στα 40 λεπτά και νικήσαμε. Πολύ σημαντικό αυτό μετά από δύο ήττες. Πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και να δούμε τον επόμενο αγώνα με τη Μπαρτσελόνα. Μετά τη νίκη αυτή πήραμε τα πάνω μας.

Ήταν κρίμα να το χάσουμε στο τέλος. Δείξαμε χαρακτήρα. Συνηθίζεται όλα αυτά τα χρόνια, όταν μια ομάδα είναι πίσω στο σκορ, να μπει δυνατά στο δεύτερο μέρος. Το καλό είναι ότι κρατηθήκαμε. Η Νταρουσάφακα παλεύει, είναι καλή ομάδα και διεκδικεί να πάει στην οκτάδα".

Για το γεγονός ότι σε αντίθεση με το πρώτο μισό, στο δεύτερο η εικόνα των "πρασίνων" δεν ήταν καλή, ο Καρδιτσιώτης είπε: " Δεν παίζουμε μόνοι μας. Η Νταρουσάφακα είναι καλή ομάδα. Έχουν κερδίσει τρία παιχνίδια σερί μακριά από την Τουρκία, προέρχονται από μεγάλη νίκη επί της ΤΣΣΚΑ".

Ερωτώμενος για την εμφάνισή του, σχολίασε: " Δεν θέλω να πω για εμένα. Από MVP γεμίσαμε πέρυσι. Πρέπει μόνο να δουλέψω σκληρά και να βοηθήσω την ομάδα".

Λίγο αργότερα, ο Έλληνας σέντερ μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ. Αρχικά, ερωτήθηκε για την επιστροφή του Μάικ Τζέιμς στη δράση: "Με τον Μάικ κάναμε μία εκπληκτική σεζόν. Στο ψυχολογικό κομμάτι με επηρέασε η απουσία του Τζέιμς. Ελπίζω τώρα που γύρισε να είμαστε υγιής και να βοηθήσουμε την ομάδα".

Για την εικόνα του παιχνιδιού: "Κερδίζαμε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Δεν μπορείς να κερδίζεις συνέχεια. Όμως, εμείς δείξαμε χαρακτήρα στα τελευταία λεπτά. Σήμερα είχα την τύχη, την ψυχραιμία και πήραμε μία σημαντική νίκη για τη συνέχεια".

Για το πώς πέρασε η εβδομάδα μετά την ήττα απ' τον Ολυμπιακό: "Η εβδομάδα ήταν πάρα πολύ δύσκολη. Τώρα πάμε στην Μπαρτσελόνα, γνωρίζοντας πως δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, για να το "χτυπήσουμε" τον αγώνα".

Για το μέτριο ξεκίνημά του: "Στην Ελλάδα υπάρχει ίντριγκα. Αν κλείσεις τα αυτιά σου και σε βοηθήσουν κι οι συμπαίκτες του, τότε μπορείς να τα ξεπεράσεις όλα. Εγώ ως Γιάννης θέλω να προσπαθώ όσο μπορώ να είμαι θετικός απέναντι στην ομάδα. Όλοι έχουμε κάποιο κακό διάστημα".

Για το αν θα ενισχύσει την Εθνική ομάδα στο Eurobasket 2017: "Δεν έχω πάει στη Φινλανδία. Δεν ξέρω, έχουμε διάρκεια ακόμα..."

Photo Credits: Action Images

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ