EUROLEAGUE

Μποχωρίδης: "Φεύγω σαν φίλος, πάω να παίξω μπάσκετ"

ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης επιστρέφει στον Άρη και μέσω Instagram αποχαιρέτησε όσους συνεργάστηκε τα χρόνια που αγωνίστηκε στον Παναθηναϊκό Superfoods.

Ο 23χρονος γκαρντ είναι έτοιμος να γυρίσει σελίδα στην καριέρα του, επιστρέφοντας σε γνώριμα λημέρια στη Θεσσαλονίκη. Λίγο πριν φορέσει ξανά τα κίτρινα του Άρη, αποχαιρέτησε τους “πράσινους” μέσω του λογαριασμού του στοinstagram,με φωτογραφίες από στιγμές που έζησε στον Παναθηναϊκό, τις οποίες συνόδευε από ένα κείμενο όπου ευχαριστούσε τους ανθρώπους του “τριφυλλιού” και τον κόσμο της ομάδας για την υποδοχή στο ΟΑΚΑ, μετά τον περσινό πέμπτο τελικό.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Μποχωρίδη ανέφερε τα εξής: " 3,5 χρόνια... Σαν χθες άφηνα τον Άρη και τη Θεσσαλονίκη για να κατέβω στην Αθήνα για να ζήσω το όνειρο μου, να παίξω στο υψηλότερο επίπεδο! Πέρασα ωραίες και δύσκολες στιγμές αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός και σίγουρα φεύγω γεμάτος εμπειρίες από αυτό το ταξίδι! Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συνεργάστηκα αυτά τα 3,5 χρόνια... Πρώτα τον πρόεδρο που με πίστεψε και με έφερε στην ομάδα, μετά όλους τους προπονητές, όλο το σταφ που είχαμε αυτά τα χρόνια και κυρίως όλους τους συμπαίκτες μου! Έκανα πραγματικούς φίλους εδώ και υπόσχομαι ότι παρότι φεύγω δεν θα ξεχάσω κανέναν! Ευχαριστώ γενικότερα τον Παναθηναϊκό και ιδιαίτερα τον κ. Μάνο Παπαδόπουλο για το τρόπο που χειρίστηκε το θέμα της αποχώρησης μου. Και τέλος τον κόσμο για την υποδοχή στο ΟΑΚΑ μετά τον περσινό πέμπτο τελικό, είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου! Φεύγω σα φίλος και πάω να κάνω αυτό που αγαπάω από μικρό παιδί... Πάω να παίξω μπάσκετ".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ