EUROLEAGUE

Μπιέντοφ: "Είναι πρόκληση το ματς με την Φενέρμπαχτσε"

Μπιέντοφ: "Είναι πρόκληση το ματς με την Φενέρμπαχτσε"

Ο Γκόραν Μπιέντοφ μίλησε για την ομάδα του Παναθηναϊκού, αλλά και για το παιχνίδι της Πέμπτης (25/2) κόντρα στην Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας πως είναι ένα ματς-πρόκληση για τους "πράσινους".

Ο στενός συνεργάτης του Σάσα Τζόρτζεβιτς, Γκόραν Μπιέντοφ, μίλησε στο επίσημο σάιτ του Παναθηναϊκού τόσο για την κατάκτηση της ομάδας, όσο και για το ερχόμενο ματς της Πέμπτης (25/2) κόντρα στην Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ. Μεταξύ άλλων, σχολίασε πως είναι ένα ματς-πρόκληση για το "τριφύλλι".

Το σχόλιο του στην σελίδα του Παναθηναϊκού:

"Καλησπέρα σε όλους,

Έχουμε μπροστά μας ένα πολύ σημαντικό και συνάμα πολύ δύσκολο παιχνίδι για την Ευρωλίγκα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε. Παράλληλα, όμως, αυτό το γεγονός αποτελεί μια μεγάλη πρόκληση για όλη την ομάδα. Ξέρουμε ποιον έχουμε απέναντί μας, ξέρουμε τι σημαίνει η Φενέρ, τι σημαίνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τι σημαίνει αυτή η ομάδα που είναι ένα από φαβορί για την διεκδίκηση της φετινής Ευρωλίγκας. Όλα τα παραπάνω μας δίνουν ένα πολύ μεγάλο κίνητρο για το συγκεκριμένο ματς ώστε να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε το στόχο μας.

Όπως σας είχα πει και την προηγούμενη φορά, θα έχουμε στο πλευρό μας, τον παράγοντα που μας βάζει… βενζίνη και είναι το τούρμπο μας, δηλαδή τον κόσμο μας. Ανυπομονούμε να παίξουμε σε αυτό το παιχνίδι, απέναντι στον συγκεκριμένο αντίπαλο μπροστά στο κοινό μας.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, βρισκόμαστε σε μια διαδικασία προσαρμογής κάποιων νέων παιδιών που ήρθαν στην ομάδα. Πρώτα ήρθε ο Χέινς, στη συνέχεια ο Ουίλιαμς ενώ τώρα υποδεχθήκαμε και τον Χάντερ, ο οποίος βέβαια δεν έχει προλάβει ακόμη να κάνει προπόνηση μαζί μας. Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ θετικά.

Στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ φάνηκε πως το ροτέισον έχει ανοίξει. Παρά τις απουσίες μοιράσαμε χρόνο και καταφέραμε να διατηρήσουμε την απόδοσή μας σε υψηλά επίπεδα κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Έχω την αίσθηση πως μέρα με τη μέρα αυτό θα γίνεται όλο και καλύτερο.

Σαφώς και έχουμε βελτιωθεί στο επίπεδο της αθλητικότητας και της ενέργειας, παράγοντες σημαντικοί εν όψει της δύσκολης συνέχειας και των αγώνων που ακολουθούν κυρίως στην Ευρωλίγκα.

Τα ξαναλέμε σύντομα,

Γκόραν".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ