EUROLEAGUE

Μπεροκάλ: "Μπορούμε νίκη στο ΟΑΚΑ"

Μπεροκάλ: "Μπορούμε νίκη στο ΟΑΚΑ"

Η σειρά με την ΤΣΣΚΑ μεταφέρεται στην Αθήνα για το Game 3 (20/03, 21:45) και ο Τζόσεπ Μαρία Μπεροκάλ εξήγησε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει στο ΟΑΚΑ, αρκεί να το πιστέψει. Τι είπε για τον Χαραλαμπόπουλο.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσκο Ιβάνοβιτς στον πάγκο του Παναθηναϊκού, Τζόσεπ Μαρία Μπεροκάλ, τόνισε πως οι "πράσινοι" μπορούν να πάρουν τη νίκη στο Game 3 με την ΤΣΣΚΑ και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους παίκτες του "τριφυλλιού".

Αναλυτικά ο ασίσταντ κόουτς του Παναθηναϊκού μίλησε για:

το Game 2: "Προσπαθήσαμε περισσότερο σε αυτό το ματς συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα. Απέναντι σε μια ομάδα με τέτοια ποιότητα και τέτοιο ταλέντο όμως παραμένει δύσκολο. Κάθε λάθος που κάναμε, γινόταν καλάθι. Έτσι πέτυχαν 100 πόντους. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, να εξαλείψουμε τα λάθη που δημιουργούν αυτή τη διαφορά".

το rotation και τις διαφορές των ρόστερ των δυο ομάδων: "Πιστεύουμε σε όσους παίκτες έχουμε. Yπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δυο ομάδες. Όσοι είναι στον πάγκο είναι έτοιμοι να παίξουν. Χρησιμοποιούμε όσους παίκτες έχουμε".

το ματς στο ΟΑΚΑ: "Μπορούμε να κερδίσουμε, αρκεί να το πιστέψουμε. Πρέπει να ελαχιστοποιήσουμε τα λάθη μας. Κάποια στιγμή η διαφορά ήταν στους 12. Με δυο λάθη μας ανέβηκε στους 18. Πρέπει να κρατηθούμε κοντά στο σκορ όταν βρισκόμαστε πίσω. Με τον κόσμο μαζί μας θα παλέψουμε στο τελευταίο ματς. Μένει ένα παιχνίδι, ένας τελικός. Έχουμε 40 λεπτά".

τον Χαραλαμπόπουλο: "Έκανε ένα μεγάλο βήμα, το πρώτο βήμα. Έπαιξε καλά, βοήθησε πολύ. Γνωρίζει το παιχνίδι και πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει για να γίνει καλύτερος".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ