EUROLEAGUE

Φαβορί ο Παναθηναϊκός για Παπαπέτρου

Φαβορί ο Παναθηναϊκός για Παπαπέτρου

Με Παναθηναϊκό, Χίμκι και Αναντολού Εφές έχει μιλήσει προς το παρόν ο Ιωάννης Παπαπέτρου, όπως είπε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στον Sport24 Radio 103,3. Διαβάστε τι είπε για τις επόμενες κινήσεις του Ολυμπιακού (AUDIO).

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν θα φορέσει τα ερυθρόλευκα την επόμενη χρονιά. Όχι μόνο του Ολυμπιακού, αλλά και οποιασδήποτε άλλης ομάδας. Τρεις είναι οι ομάδες που διεκδικούν τον 24χρονο φόργουορντ και καμία εξ αυτών δεν φοράει κόκκινα. Ο λόγος για την Χίμκι, την Αναντολού Εφές και φυσικά τον Παναθηναϊκό, όπως είπε στον αέρα του Sport24 Radio 103,3 ο διευθυντής του σταθμού, Παντελής Διαμαντόπουλος.

Ο Παπαπέτρου έχει ήδη μιλήσει με τον Τσάβι Πασκουάλ , αλλά το ίδιο έχει κάνει και με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, όπως ανέφερε ο Παντελής Διαμαντόπουλος, οι πληροφορίες του οποίου θέλουν και την Αναντολού Εφές να έχει προσεγγίσει τον ατζέντη του διεθνή φόργουορντ.

Όσον αφορά στον Ολυμπιακό και τα επόμενα πλάνα του , ο διευθυντής του Sport24 Radio 103,3 ανέφερε ότι ο σχεδιασμός του Ντέιβιντ Μπλατ δεν πρόκειται να αλλάξει. Η μόνη διαφοροποίηση είναι ότι θα πάρει έναν επιπλέον ξένο για τη θέση "3", πέρα από το "τεσσάρι" που ψάχνει εδώ και ημέρες.

Από εκεί και πέρα, αναφορικά με την ενίσχυση των "ερυθρόλευκων" από την ελληνική αγορά, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα κινηθούν για την απόκτηση 2-3 παικτών. Το όνομα του Λευτέρη Μποχωρίδη έχει πέσει στο τραπέζι και παρότι ο Ολυμπιακός δεν ανταποκρίθηκε θετικά, το θέμα παραμένει ανοιχτό, ενώ "δεν έχει περάσει απαρατήρητο" το όνομα του Στράτου Περπέρογλου, που θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Συν τοις άλλοις, καμία εξέλιξη δεν υπάρχει με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος δεσμεύεται άλλωστε με συμβόλαιο με την ΑΕΚ και έχει buyout μέχρι το τέλος του μήνα για να μείνει ελεύθερος. Τέλος, το όνομα του Άξελ Τουπάν βρίσκεται και αυτό στη λίστα του Ντέιβιντ Μπλατ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ