EUROLEAGUE

Με Παππά κόντρα στην Καρσίγιακα!

Με Παππά κόντρα στην Καρσίγιακα!

Ο Νίκος Παππάς επιστρέφει στη δωδεκάδα του Παναθηναϊκού, αφού θα ακολουθήσει την αποστολή των "πρασίνων" στη Σμύρνη. Εξάρθρωση δακτύλου ο Κούζμιτς, που όμως είναι καλά.

Τα καλά νέα διαδέχονται το ένα το άλλο για τον Νίκο Παππά, ο οποίος είναι έτοιμος για την επιστροφή του στη δράση. Ο 25χρονος γκαρντ, που τραυματίστηκε σοβαρά στο γόνατο τον Μάιο, συνεχίζει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα, πλην όμως αυτή τη φορά θα ακολουθήσει την αποστολή στην Τουρκία για την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καρσίγιακα (27/11, 19:45).

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού ολοκλήρωσαν το μεσημέρι (25/11) την εν Ελλάδι προετοιμασία τους για τον μεθαυριανό αγώνα, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να ανακοινώνει στον Νίκο Παππά ότι θα τον έχει μαζί του στη Σμύρνη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει πως θα είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής, αφού κάτι τέτοιο μοιάζει δύσκολο λόγω και της κρισιμότητας της αναμέτρησης. Από την άλλη όμως, είναι σημαντικό το γεγονός ότι εντάσσεται πλέον απόλυτα στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας, με την παρουσία του στη δωδεκάδα του κρίσιμου αγώνα με την Καρσίγιακα να έχει -περισσότερο- ψυχολογικό χαρακτήρα.

Από εκεί και πέρα, ένα ακόμη πρόβλημα αντιμετώπισε σήμερα ο Όγκνιεν Κούζμιτς. Ο Σέρβος σέντερ υπέστη εξάρθρωση στο δάχτυλο του χεριού του, αλλά του έγινε άμεσα ανάταξη. Έτσι, απέφυγε τα χειρότερα, ολοκλήρωσε κανονικά το πρόγραμμα προπόνησης και δήλωσε "παρών" για το παιχνίδι της Σμύρνης.

Η αποστολή του "τριφυλλιού" θα αναχωρήσει για την τουρκική πόλη το μεσημέρι της Πέμπτης (26/11, 13:40) με πτήση μέσω Κωνσταντινούπολης.

Τζόρτζεβιτς: "Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου"

Σχολιάζοντας την αναμέτρηση με την ομάδα του Ουφούκ Σαρίτσα, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς είπε πως "είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο, που διαθέτει μια "σκληρή" έδρα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να παίξουμε και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας για σαράντα λεπτά. Έχω εμπιστοσύνη στους παίκτες μου ότι θα παίξουν καλά και θα πάρουμε την πρώτη εκτός έδρας νίκη στην Euroleague".

Από την πλευρά του, ο Σάσα Πάβλοβιτς ανέφερε ότι "ψάχνουμε την πρώτη μας νίκη απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Θα υπάρχει έξτρα κίνητρο για εκείνους από τη στιγμή που παίζουν μπροστά στον κόσμο τους, αλλά κι εμείς έχουμε πολύ μεγάλο κίνητρο για να κερδίσουμε".

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ