EUROLEAGUE

Με νέο look στη μάχη ο Μπουρούσης!

Με νέο look στη μάχη ο Μπουρούσης!

Ο Παναθηναϊκός Superfoods επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις καθώς υποδέχεται (24/2, 21:15) την Ούνιξ για την 23η αγωνιστική της EuroLeague, με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του. Με νέο look στο σημαντικό ματς ο Γιάννης Μπουρούσης.

Μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου που ήταν και ο πρώτος τίτλος του με τη φανέλα του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Μπουρούσης εμφανίστηκε με νέοlookστην τελευταία προπόνηση του “τριφυλλιού” πριν από την αναμέτρηση με την Ούνιξ Καζάν. Το πυκνό μούσι που είχε καθιερώσει ο διεθνής σέντερ, ανήκει στο παρελθόν όπως θα διαπιστώσετε και από τις φωτογραφίες αφού μπήκε φρεσκοξυρισμένος στο παρκέ του ΟΑΚΑ.

Από κει και πέρα το Κύπελλο ανήκει στο παρελθόν για τους “πράσινους” καθώς επιδιώκουν να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους. Γι' αυτό άλλωστε ο Τσάβι Πασκουάλ συνέστησε προσοχή και συγκέντρωση σε όλους τους παίκτες του. “Το Κύπελλο είναι παρελθόν. Τώρα είναι ώρα να επανέλθουμε στηνEuroLeague.

Αυτό το τρόπαιο ήταν εξαιρετικό για εμάς όμως είναι παρελθόν και τώρα το επόμενο παιχνίδι μας είναι πιο δύσκολο γιατί προερχόμαστε από την κατάκτηση τίτλου και πάντα σε αυτές τις καταστάσεις οι ομάδες έχουν δυσκολίες να καταλάβουν ότι θα είναι πολύ δύσκολο να νικήσεις στο επόμενο παιχνίδι”,σχολίασε ο τεχνικός του “τριφυλλιού” και στη συνέχεια μίλησε για την κτάσταση τηςΟύνικς, λέγοντας “Πρώτα απ’ όλα πρέπει να θυμηθούμε ότι χάσαμε στο Καζάν. Θα είναι μια καλή επιστροφή στηνEuroLeagueγια εμάς και δεύτερον, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν λέμε ότι τα παιχνίδια στην έδρα μας είναι κρίσιμα, αλλά αυτό ισχύει. Αύριο με την Ούνικς θα είναι έτσι. Η αντίπαλός μας δεν προέρχεται από νίκες και αυτό σημαίνει πως σίγουρα πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι”.

Όσο για την πορεία του Παναθηναϊκού στην τελική ευθεία της διοργάνωσης, υποστήριξε: “Δεν είναι ώρα να σκεφτόμαστε πολύ για το πώς θα τερματίσουμε. Όλοι οι προπονητές το λέμε, αλλά είναι αλήθεια: Πρέπει να σκεφτόμαστε μόνο το επόμενο παιχνίδι και πάντα όταν νικάς, πρέπει να κοιτάς το πρόγραμμα και να σκεφτείς τι ακολουθεί. Όμως πρώτα πρέπει να νικήσεις”.

Τζεντίλε: “Προσπαθώ να βελτιώνομαι”

Από την πλευρά του, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε χαρακτήρισε επικίνδυνη την Ούνικς ενώ αναφέρθηκε και στην προσωπική του απόδοση καθώς υποστήριξε: “Η Ούνικς είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει πολύ καλούς παίκτες. Ήρθε για να παίξει στο 100% και να μας δυσκολέψει προσπαθώντας να κερδίσει τον αγώνα. Κάθε ομάδα στην ΕuroLeagueπαίζει για τη νίκη και κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο και επικίνδυνο”. Σχετικά με τη δική του προσπάθεια, ο Ιταλός φόργουορντ τόνισε: “Είμαι δύο μήνες εδώ. Είμαι χαρούμενος και προσπαθώ να βελτιώνομαι”. Κλείνοντας ο Τζεντίλε, μίλησε για την ψυχολογία της ομάδας μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου αφού σχολίασε: “Είναι σημαντικό να κερδίζεις ένα Κύπελλο. Δίνει αυτοπεποίθηση και έξτρα κίνητρο, αλλά η σεζόν είναι πολύ μεγάλη κι έχουμε μεγάλους στόχους και θα πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε ως ένα σημείο έναρξης”.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ