EUROLEAGUE

Με Γκιστ για τη δεύτερη νίκη

Με Γκιστ για τη δεύτερη νίκη

Ο Τζέιμς Γκιστ προπονήθηκε κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα το απόγευμα της Πέμπτης (12/11) και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς για την εντός έδρας αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις Κάουνας (13/11, 21:45). Παραμένει αμφίβολος ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Με τον Τζέιμς Γκιστ παρόντα στη δωδεκάδα θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στην αποψινή (13/11, 21:45) αναμέτρηση με τη Ζάλγκιρις Κάουνας στο ΟΑΚΑ. Περίπου δύο εβδομάδες μετά τον τραυματισμό του, την επομένη της συντριβής από την Μπαρτσελόνα, ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ προπονήθηκε κανονικά (δίχως να νιώσει κάποια ενόχληση) και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς για τον αγώνα με την ομάδα του Γκιντάρας Κράπικας.

Η επιστροφή του στη δράση σηματοδοτεί τη βελτίωση των αθλητικών προσόντων του "τριφυλλιού", στοιχείο που στοίχισε την προηγούμενη εβδομάδα, στην αναμέτρηση με τη Ζιέλονα Γκόρα. Άπαντες περιμένουν πως και πως την παρουσία του απόψε, με τον ίδιο άλλωστε να θέλει να συνδυάσει την επιστροφή του στη δράση με μία καλή εμφάνιση και νίκη των "πρασίνων".

Εν αντιθέσει με τον Αμερικανό όμως, αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή του Γιώργου Παπαγιάννη. Ο 18χρονος σέντερ αποχώρησε από την προπόνηση της Τετάρτης, απείχε χθες (12/11) και η παρουσία του στη δωδεκάδα θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Το πρόβλημα με εκείνον έγκειται σε μυϊκό σπασμό στον δικέφαλο, με το ιατρικό τιμ των "πρασίνων" να επανεξετάζει την κατάσταση της υγείας του λίγες ώρες πριν το τζάμπολ.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ