EUROLEAGUE

"Μας χτύπησαν όλες τις αδυναμίες"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - PANATHINAIKOS / (Á) (Ä) / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού, Ίαν Βουγιούκας, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον απεσταλμένο του σταθμού στο Κάουνας Αλέξανδρο Τρίγκα, για όσα πήγαν στραβά κόντρα στην Ζαλγκίρις.

Γι αυτά που δεν έκανε ο Παναθηναϊκός στο Κάουνας: Ήταν θέμα ενέργειας, η αστοχία στις βολές και τα 16 επιθετικά ριμπάουντ που πήρε η Ζαλγκίρις. Όλα αυτά έπαιξαν σημαντικό ρόλο. Κάναμε ένα κακό τρίτο δεκάλεπτο, χωρίς ενέργεια, είχαμε κακές επιλογές στην επίθεση και δεχτήκαμε εύκολους πόντους από επιθετικό ριμπάουντ. Ευτυχώς ο Παππάς με εύστοχα τρίποντα μας βοήθησε να μειώσουμε αλλά στα καθοριστικά σημεία, σημείωσαν εύκολους πόντους και πήραν τη νίκη”.

Για το πρόβλημα που δημιούργησαν τα χαμένα ριμπάουντ: “Σε κάθε ματς όταν παίρνει ο αντίπαλος πολλά επιθετικά ριμπάουντ, ειδικά στην έδρα του, αυτό δημιουργεί πρόβλημα και κάνει τη δουλειά του πιο δύσκολη. Πέτυχαν κάποια σουτ, έπαιξαν καλά και χτύπησαν όλες τις αδυναμίες μας. Σε κάποια σημεία επιστρέψαμε αλλά τους βοήθησε και ο κόσμος, ξέρουμε η Ζαγκίρις έχει δυνατή έδρα. Θα δούμε τα λάθη μας και θα προχωρήσουμε ξεκινώντας από τον εκτός έδρας αγώνα με τον Άρη”.

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ