EUROLEAGUE

Μάνος Παπαδόπουλος - Τάκης Τριαντόπουλος: Αυτοί αποφασίζουν για τον Παναθηναϊκό

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΑΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε πως παραδίδει τη... διοικητική σκυτάλη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ στον Μάνο Παπαδόπουλο και τον Τάκη Τριαντόπουλο. Το Sport24.gr παρουσιάζει τους ανθρώπους που θα παίρνουν πλέον τις πράσινες αποφάσεις.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ανακοίνωσε την Τρίτη 9 Ιουνίου από τα γραφεία της ΒΙΑΝΕΞ πως μπαίνει πωλητήριο στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ. Ο "ισχυρός άνδρας" του τριφυλλιού έβαλε ως τιμή πώλησης για το μπασκετικό τμήμα του συλλόγου το ποσό των 25.000.000 ευρώ, ενημερώνοντας παράλληλα πως αποσύρεται άμεσα από οποιοδήποτε διοικητικό πόστο αφορά την ομάδα. Ως εκ τούτου παραδίδει την σκυτάλη των... αποφάσεων στον Μάνο Παπαδόπουλο και τον Τάκη Τριαντόπουλο, από εδώ και στο εξής.

" Μέχρι να βρεθεί αγοραστής η ΚΑΕ θα πορευτεί από ανθρώπους εμπιστοσύνης χωρίς την παραμικρή εμπλοκή μου και βασιζόμενη αποκλειστικά και μόνο στα όποια έσοδα της σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτοί είναι ο Μάνος Παπαδόπουλος και ο Τάκης Τριαντόπουλος. Από σήμερα αυτοί τρέχουν την ομάδα" ανέφερε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος από την "Αίθουσα Παύλος Γιαννακόπουλος" της ΒΙΑΝΕΞ.

Ποιοι είναι όμως οι δύο άνδρες που εφεξής θα αποφασίζουν για οτιδήποτε αφορά στο μπασκετικό τμήμα των πρασίνων;

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ  / EUROKINISSI)
ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μάνος Παπαδόπουλος (57 ετών) ασχολείται με τα κοινά του Παναθηναϊκού από το τέλος της δεκαετίας του 1980, αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι του μπασκετικού τμήματος του συλλόγου όλα αυτά τα χρόνια. Γρήγορα ανελίχθηκε σε άνθρωπο της απόλυτης εμπιστοσύνης τόσο του Παύλου όσο και του Θανάση Γιαννακόπουλου, ανεβαίνοντας σταδιακά στη διοικητική σκάλα του τριφυλλιού. Μέχρι να φτάσει το 2014 στο σημείο να αποτελεί τον πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τίτλο τον οποίο διατηρεί μέχρι σήμερα. Πέραν αυτών, ο Μάνος Παπαδόπουλος είναι ο άνθρωπος που εκπροσωπεί -ως επί το πλείστον- το τριφύλλι στα θεσμικά όργανα, όντας -μαζί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο- αυτός που παρευρίσκεται επίσης σε όλα τα διοικητικά συμβούλια της EuroLeague από την στιγμή που η διοργάνωση προχώρησε στην υπογραφή εγγυημένων συμβολαίων με έντεκα ομάδες (μεταξύ των οποίων κι ο Παναθηναϊκός), οι οποίες αποτελούν πλέον τους μετόχους της.

Μάνος Παπαδόπουλος - Τάκης Τριαντόπουλος: Αυτοί αποφασίζουν για τον Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος (50 ετών) έχει πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων και από το 2009 εργάζεται στις επιχειρήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Στη διάρκεια αυτών των έντεκα ετών έχει περάσει από διαφορετικά πόστα τόσο εντός της DPG Media Group όσο και της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, στην οποία βρισκόταν τα τελευταία χρόνια. Εσχάτως διατηρεί τον τίτλο του Αντιπροέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της DPG Group of Companies, ενώ αποτελεί μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS EUROLEAGUE ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ